mateusz200027 27 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 1.Twój Nick: mateusz200027( forum) 2.Nick admina/gracza który zawinił: opiekun PaPkU(forum) 3.Admin/Gracz : UP UP UP ^^ 4.Data i godzina: Wczoraj 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie):http://forum.cs-classic.pl/topic/24068-mateusz200027-po-raz-2/ 6.Opis sytuacji:Owszem jest tu mój błąd, ponieważ odrazu nie zgłosiłem, że moj kuzyn siedzi na takim samym ip. Na tym ip siedzi jedynie na internecie. Odrazu stracilem składanie podań. Kuzyn po prostu był za przyjęciem mojego podanka. Co w tym dziwnego? Ze ogarniam? Chyba nie ma w tym niczego złego. PaPkU nie obraź się za to, lecz chyba postąpiłeś zbyt pochopnie. 1. Każdy użytkownik może posiadać tylko jedno konto na forum w przeciwnym wypadku wszystkie konta użytkownika będą zablokowane. W momencie, kiedy kilku użytkowników korzysta z jednego adresu IP możliwe są ustępstwa - sprawę trzeba niezwłocznie zgłosić do administracji. - moja wypowiedz do tego podpunktu została spełniona sprawa jest u administracji, oraz została uwzględniona w opisie. Kuzyn jest u mnie do dzisiaj, więc już na tym ip nie posiedzi. Jeszcze raz proszę o odwrócenie decyzji i uwzględnienie odpowiedzi sprawiedliwej do oceny adminsitracji jak i Ciebie.A i tak z innej paczki proszę o ogarnięcie SS'ó.\ Ps. Przepraszam za nieuwzględnie ip kuzyna. I jeszcze raz proszę o odwrócenie decyzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 19 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 1. Każdy użytkownik może posiadać tylko jedno konto na forum w przeciwnym wypadku wszystkie konta użytkownika będą zablokowane. W momencie, kiedy kilku użytkowników korzysta z jednego adresu IP możliwe są ustępstwa - sprawę trzeba niezwłocznie zgłosić do administracji. Do kogo masz problem? Powinieneś otrzymać bana, a nie dałem ci go, więc i tak miałeś, że tak powiem "szczęście". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 1. Każdy użytkownik może posiadać tylko jedno konto na forum w przeciwnym wypadku wszystkie konta użytkownika będą zablokowane. W momencie, kiedy kilku użytkowników korzysta z jednego adresu IP możliwe są ustępstwa - sprawę trzeba niezwłocznie zgłosić do administracji. Do kogo masz problem? Powinieneś otrzymać bana, a nie dałem ci go, więc i tak miałeś, że tak powiem "szczęście". Owszem mój błąd, kuzyn był przez 3 dni u mnie i myslałem, że nic z tego nie będzie. I dziękuję wam za szansę, lecz proszę o danie mi ,, szansy "na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 19 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Złóż za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 @-_- dzięki za szansę. Wyjaśnione do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi