welPa:D 0 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) 1.Twój Nick: welPa | | 2.Nick admina/gracza który zawinił: Malborek 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 16:30 20.09.2014r. 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/uNA9F/Malborek.dem 6.Opis sytuacji:Dany gracz bije dluzej niz 30sec bez prerwy 5sec.Na demku widac ze bije ok. 42sec. Edytowane 20 Września 2014 przez welPa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malborek 0 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Skarga słuszna nie znałem regulaminu dlatego sie do niego nie stosowałem lecz przestudiowałem wszystko przepraszam poszkodowanych w tym zajściu graczy i obiecuje poprawę Pozdrawiam Malborek Edytowane 20 Września 2014 przez Malborek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Dobra, można mu dac 2 szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 21 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Jeżeli usłyszę, że powtórzyło się to jeszcze raz, gracz straci Pro VIP'a i nie będzie mógł go zakupić oraz dostanie bana na tydzień Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi