welPa:D 0 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 1. Nick: welPa | | 2. Imię: Paweł 3. Wiek: 17 lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6/10 i jak każdy mogę się więcej nauczyć. 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak. 6. Składka (Tak/Nie):Tak. 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/welPa%20%7C%20%3AD%20%7C/193.33.177.166:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Jestem jak każdy nastolatek chodzę do szkoły i na praktyki.Dlaczego mam być adminem? Chcę nim zostać,ponieważ często podczas gry widzę gdy nowi,i nie tylko nowi gracze łamią regulamin. Chcę temu zapobiec. Forum staram się odwiedzać codziennie i przeglądać nowości. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Zależy od dnia,w dni robocze to ok.2-4 godzin. W weekendy to 4-6 godzin czasem więcej. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:W dni robocze 15/16-18 lub 18-20/21(zależy od dnia). W weekendy to różnie z rana 8-14 w południe przerwa(jeśli bym musiał wejść to bym się postarał wejść) i wieczorkiem 18-21 (nie jest to pewne na 100% że zawsze będę,wiadomo jak to weekend:) ). 12. Staż w grze counter strike 1.6:5lat. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Ostatni ban sprzed 3 tygodni. Duża aktywność na serwerze, wymagania w większości spełnionie (poza lekką aktywnością na forum). Jestem na tak, póki co adminów nigdy za wiele. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperek:P 1 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Jestem na tak + bardzo bardzo spoko człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Aktywny na serwerze, co jest ważniejsze niż aktywność na forum. Wiek Mikrofon Składka Doświadczenie Co do amxx, zawsze jakiś admin będzie na serwerze i pomału się nauczysz. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ehe 6 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Na TAK. Jest aktywny w grze z wysokim stażem i mam nadzieję, że aktywność na forum ulegnie poprawie. Edytowane 21 Września 2014 przez Ehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Jestem na TAK . Spoko ziomek , pomocny wymagania są +amx +wiek +mikro +często na serwie +/- Aktywność na forum do nadorbienia - rudy ;/ Edytowane 23 Września 2014 przez Ruskiee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperFrankie 5 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Nie banowałem Cię jeszcze nigdy, więc spoko. Jestem na Tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Jestem na tak, poniewaz odchodzę z pozycji admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twist 5 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 jestem na tak. Często go widze. Wysoka kultura osobista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Jak najbardziej na TAK, wymagania spełnione i chłopak ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi