Mistrzu JP 17 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Siema Znalazlem wkoncu te Pierwsze ss co dostalem bana i mam nonstop za nie AB wiec prosze odbanujcie. kuzwa nie moglem ich za nic znalesc PROSZE o wyrozumialosc. Nick:Prawe Kolo Od Wuzka JPLink do SSów:http://www68.zippyshare.com/v/53211902/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*:niestety mam tylko to : Nick Prawe Kolo Od Wuzka JP SteamID NeoBans SteamCommunity ID Adres IP Ukryty Typ Bana Niedostępny Powód Bana Wstaw screeny na cs-classic.pl Wykonano 16.08.2014 - 18:33:37 Długość Bana Na zawsze Wygasa Nie określono Zbanowny przez mouse SteamID Admina Ukryty Zbanowany na #8 Cs-Classic.pl [Only DD2]@pukawka.pl Serwer:#8 Cs-Classic.pl [Only DD2]@pukawka.pl Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=69804 Edytowane 21 Września 2014 przez Mistrzu JP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 kolega nie powinien dostać ub / wchodził na aktywnym. Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu JP 17 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Wchodzilem na AB sam nie wiem czemu skad mam wiedziec jesli mialem AB to wlasnie dlaczego wchodzilem a mam jedno IP ^^ to nie moja wina wchodzilem bo myslalem ze ub mam a tu chu.. sory ale ciekawe czy ty bys nie wchodzil gdybys wiedzial ze mozesz wejsc hmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Skoro wchodziłeś na ab tak jak mówi @Haze to rzeczywiście do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu JP 17 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 to nie rozumie tego czemu wg moglem wejsc na AB jak to mozliwe wg?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Niech opiekun sie wypowie czy dawac szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu JP 17 Opublikowano 22 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Bardzo bym Prosil o druga szanse to sie wiecej nie powtorzy nie moglem znalesc ss-ów prosze o zrozumienie a do tego Vipa kupilem i nie chcialbym go stracic. Aha i teraz sobie wbilem na only dd2 i dalej moge wbijac na serv wiec nie wiem co jest grane. Prosze o szybka odp dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Jeżeli masz bana, nie możesz wchodzić na aktywnym, tylko napisać prośbę. Krótka piłka. Brak UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi