Kacperek:P 1 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 -_- mam prośbę ,mógłbys po resecie usunąć scauta ? Ta broń jest bez sensu wbić 7 k nie jest łatwo a tą bronią się wogule nie gra ... :hungry: :hungry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 według mnie twoja prośba jest bezsensu. Scout jest dobrą bronią na mapy zm_restart_v3 itp. bo jest to broń dalekiego zasięgu ,trafiając w głowę zombie automatycznie zabijamy sobie 1ap a scout jest dość szybką bronią. Nie wiem jak to opiekun serwera widzi ,ale według mnie usuwanie tej broni po to aby ułatwić czy też przyśpieszyć sobie drogę do zdobycia lepszej broni (np. AK/M4A1) jest bezsensu i mogłoby tylko niepotrzebnie nadwyrężyć GamePlay gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Ale zrozum, wbic od 2k expa do 7k to nie jest.łatwa sztuka.tym bardziej mp5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Mp5 jest bardzo łato wbić 5 k -.- scout ? po co go wybierasz ? wybierz inną broń nie musisz koniecznie grać scoutem Wątpię, że Karol usunie scouta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 mp5 to bardzo dobra broń ,mieli zombie na 3 magazynki. Jest wystarczająca bronią do wbicia nawet 18 poziomu ... tylko trzeba troszkę skilla podkręcić (naucz się grać dobrze a potem "płacz" że jakaś broń jest beznadziejna lub przesadzona ...) tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperek:P 1 Opublikowano 22 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Bardzo przepraszam brat wszedł mi na forum bo nie wylogowałem sie z kompa.Najserdeczniejsze Przeprosiny za zapychanie działu ogólne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 22 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: http://forum.cs-classic.pl/topic/17382-zmiana-broni/ Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi