Krajeszczakow 0 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 witam mam problem z lv usunelo mi go zamiast 18 lv (50 tyś expa ) mam 0 expa i 0 lv mój nick Krajeszczako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 To nie wina serwera tylko twoja, niech zgadne nie zarezerwowałes nicku ? Więc ktoś Ci,wszedł na konto i zresetowal lvl, tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Moja rada dla Ciebie : -pisz na pw do opiekuna serwera -przedstaw się -przedstaw swój problem -dorzuć jeszcze link z tego tematu oraz Nick na jakim skasował Ci się poziom (pozwoliłem sobie przejrzeć trochę to pod forum aby być na świeżo ze wszystkimi wiadomościami ,tutaj masz znalazłem podobny problem do twojego : http://forum.cs-classic.pl/topic/22236-skasowa%C5%82-mi-si%C4%99-lvl/ mam nadzieje że Ci chociaż trochę pomogłem bo niestety widzę że nowi admini za bardzo nie angażują się w problemy graczy ,- to tylko moje spostrzeżenie ,nie bierzecie tego do siebie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Sung, nie mozna zresertowac lvl jak sie nie ma 24 lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi