Skocz do zawartości

mateusz200027- po raz 3 :)

mateusz200027

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick:mateusz200027
2. Imię:Mateusz
3. Wiek: 15 lat
4. Znajomość Amxrednie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7/10
5. Mikrofon(Tak/Nie) TAK
6. Składka(Tak/Nie): Narazie nie.
7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/mateusz200027/193.33.176.93:27015/
8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Nazywam się Mateusz, mam 15 lat. Mieszkam w Białej Podlaskiej. Od jakiegos czasu gram na Cod 45k i zauważyłem, że gra dużo Cheaterów. Chciałbym im pomóc w ogarnięciu. Uczę się na błędach. Znam Amx, jak i poprawną polszczyznę. Wymagania spełniam. Na serwerze myslę, że każdy mnie lubi. Często gram w takich godzinach kiedy admina nie ma a graja cheat'y. Zauważyłem, że większość admnów gra w nocy a później śpi do 13, lecz ja gram przed tą 13 xd. Wiem, że tygodnia nie odczekałem, lecz nie mogę wytrzymać z masą cheaterów. Nie opłaca się demek nagrywać, bo sie człowiek nie wyrobi. Jak powiadają do 3 razy sztuka proszę o szansę.
9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie posiadam
10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2h-7h
11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze; 16-23 Weekendy; 7-24
12. Staż w grze Counter Strike 1.6:6 lat
13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):TAK

** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone)

Wymagania:

1. Ukończone 15 lat +
  2. Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze Lekko ponad
  3. Zachowanie kultury na serwerze +
  4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum Troszeczkę więcej.
  5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Brak.
  6. Posiadanie mikrofonu Mam.
  7. Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) Wyjątek
  8.    Proszę o czas próbny

@matal100  Nic nie mówię, lecz ty siedzisz zaledwie godzinę dziennie. Citrox troszkę siedzi, relax też. Cheaterów gra dużo  a brak adminów.

@edit

Więc dlatego składam podanie, żeby wam pomóc a nie utrudnić.Rozumiem twoja sytuację.

@Jaskier Iorweth No to tak, napisałem, że nie odczekałem tygodnia. Regulamin forum może nie do końca, lecz chyba nie wiesz, że do bycia adminem jest potrzebna znajomość regulaminu serwera. Administracja mi dała szansę, ponieważ zrobiłem błąd nie zgłaszając konta na tym samym ip.

@edit

,,Jako admin powinieneś znać 2 regulaminy"  i tu sie mylisz. znam 2 regulaminy, tylko, że forum nie do końca muszę jeszcze troszkę go podszlifować

@Voshino brak 2 konkretnych powodów.

@CWANIAKt Brak powodów.

@B4shy brak powodów ;c

@Junior brak 2 powodów.

Tydzień Miną od ostatniego podania.

Edytowane przez mateusz200027

jestem na nie poprzez to ze sam jak ostatnie twoje 1 podanie skonczyło ? no w sumie nie tak źle ale 2 ? powinieneś wgl nie mieć wstępu na forum i na cs gdyby nie dający ci szansy admini powiedz czemu ci tak na tym zależy ? i znowu składka tygodnia nie odczekałeś plus no muylti konto ( ale niech ci bd że to był twój kuzyn ) jestem na duże NIE !

@nie BD robił spamu wiec tak napisze ... Może pomysł ze mam szkole praktyki Zycie prywatne co ? Staram się ale jak człowiek przychodzi zmęczony z praktyk to chyba każdy mi przyzna ze ma się wtedy ochotę walnac i spać sam często dziewczynę przez to zaniedbuje nie tylko obowiązki admina :(

Edytowane przez mantal100

Po 1. Nie odczekałeś nawet tygodnia od poprzedniego podania

Po 2. Powinieneś mieć bana za multikonto. Dziwie się że Ci go nie dali

Po 3. Po dzisiejszej sytuacji na forum pokazałeś że nie znasz regulaminu

Na Nie 

@edit Jako admin masz znać oba regulaminy. Serwera jak i forum 

@ 2edit Ty podanie udowodniłeś że nie znasz regulaminu oraz nie pisz że miną tydzień od ostatniego podania. Ostatnie podania złożyłeś 16 września a następne 21

Edytowane przez Jaskier Iorweth

Jestem na NIE :) @Jaskier wszystko ładnie opisał , a dla pana @Srubson należy się warn :)

Przepraszam za wcześniej . Byłem w szkole na informatyce i musialem szybko wyłączyć.

PS. Sorrki za spam , ponieważ chciałem się wytłumaczyć. Więcej to się nie powtórzy.

Pozdrawiam : $ruBsoN.

Edytowane przez Srubson

Kilka razy cb widziałem, ale żebyś grał więcej niż Real czy Citrox to bym nie powiedział :), a demka nie trzeba nagrywać wystarczy sobie wejść w te filmiki htlv czy jakoś takoś. :)

P.S. Mantal popracuj nad składnią ;d

Edytowane przez B4shy

Nie widzę Cię w tej roli, po pierwsze, po drugie, łamiesz regulamin, dostając ostatnią szanse, która i tak nie była z mojej strony tylko ze strony Karola. Ode mnie dostajesz szanse, ale podanie za 2  tygodnie, co do minuty, pośpieszysz i będziesz natrętny jak do tej pory, to nie mamy o czym rozmawiać. 

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności