07 zglos sie 38 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Witam, wymiana kamieni pod komendą /wk nie działa .. straciłem 200 kamieni i nic nie dostałem .. proszę o naprawienie i zwrócenie 200 kamieni jak jest taka możliwość .. Edytowane 22 Września 2014 przez 07 zglos sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk 25 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Też ostatnio straciłem 100 kamieni chociaż lato twierdził że wszystko jest w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Przekażę temat karolowi, bo ja nic z tym nie zrobię, mi wszystko normalnie wymieniało, więc trochę jest to dla mnie dziwne, ale jak już parę osób o tym mówi to coś musi byc nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Naprawione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi