wolewiadro 0 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Nick z serwera: WoleWiadroData złożenia zamówienia: 22-09-2014Klasa z której chcesz przenieśc expa: DiabloKlasa na która chcesz przenieśc expa: BarbarzyńcaPowód zmiany klasy: Chęć pogrania inną klasąKontakt: [email protected]Koszt: 7,38 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Wyślij SMSa o treści: ag classic na numer 76480 za 6 PLN (7.38 PLN z VAT). wypełnij formularz tu >> http://diablo.cs-classic.pl/?step=1 kod zwrotny do mnie na PW . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Usługa w trakcie realizacji. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Proszę o nie robienie ze mnie debila, jeśli wiadro 07 zglos się odpisał Ci na twój temat, to znaczy że on Ci to przeniesie, a nie mi wysyłasz kod zużyty To tyle następnym razem wysyłaj osobie która przyjmie twoje zlecenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi