Fresh15 119 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) 1. Nick: Fresh 2. Imię: Jakub 3. Wiek: 15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak (W laptopie.) 6. Składka (Tak/Nie): Finansowo wspierałem was kupując raz ProVipa'a i dwa razy MiniVip'a,a jeśli trzeba będzie to wyślę smsa. 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Fresh/193.33.177.166:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Na imię mam Jakub,mam 16 lat.Dużo czasu spędzam na serwerze i chciałbym ogarnąć tych co np.skanują 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie posiadam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Chodzę do szkoły dlatego w tygodniu z 3/5 godziny dziennie,a w weekendy mogę być o każdej porze 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: W dni robocze będę po godzinie 15:00,a w weekendy nie wiem kiedy. 12. Staż w grze counter strike 1.6: Z 5 lat będzie. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Nie ale trzeba gdzieś zacząć. ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 22 Września 2014 przez Fresh15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Dobry chłopak, jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperek:P 1 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ja oczywiście daję plusika +Aktywny gracz+Przestrzega regulamin+Amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twist 5 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Niby jesteście na tak ale to automatycznie zamyka podanko. http://scr.hu/2kcs/65b03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ehe 6 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Popieram Ruskiee. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 23 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Proszenie o wypowiedź w podaniu. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi