iss9 119 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 ostatnio tak patrzyłem i szukałem działu gdzie można gry wrzucać np do wygrania , linki z grami co można dostać na steam / origin itp platformy i niestety nie znalazłem a by się przydał bo by łatwiej znaleźć gry dla siebie i bym był za tym by dodać taki dział bo w dziale pogaduchy jak na razie można wrzucać ale nie bardzo tam pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 hmm, czy byłoby dość duzo gier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 No to tak ja jestem za odrzuceniem twojej propozycji, ponieważ jest wystaczająco duzo gier. Jak chcesz opis jakiejs gry wystarczy abyś napisał do któregoś z redaktorów. Oni napewno zechcą ujawnić opis w konciku redaktorskim. Pozdrawiam mateusz200027 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) w sumie różnie czasami mogą to być 2 , 3 gry w miesiącu a czasami po 5-10 zależy ile znajdę a dostaję dużo informacji o takich stronach , tak samo mam stronę gdzie za 5 zł można ogarnąć Bordelandsa 2 lub cs go mi chodził o dział by wrzucać linki do gier za darmo a nie o recenzjach Edytowane 23 Września 2014 przez iss9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Chociaż jakby dodać poddział w końciku redaktorski o nazwie Darmowe Gry. Mógłby tam Iss9 wrzucać darmowe gry oraz inni gracze którzy by się dowiedzieli o takich akcjach. Jestem jak najbardziej Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Jestem Za. Czasami tak jak kiedyś Origin dał za free Simsy 2 a wystarczyło napisac I-LOVE-THE-SIMS lub jak teraz do chyba 29 ale nie jestem pewny jest promocja na Tropico 3. Przydałby się taki poddział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 ja będę na tak nawet to się przyda jak zgaduje to będziesz prowadził dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Jestem Za. Przyda się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny ` 1 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Takze jestem za dodaniem tego dzialu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Czy faktycznie ten dział będzie tak odwiedzany przez innych użytkowników forum? Czy osoby będą się nim zajmować? Gdzie miałby zostać utworzony? W Hydepark? Według mnie, pomysł zbędny.. tym bardziej jak zobaczę już zamknięte tematy w pogaduchach: http://forum.cs-classic.pl/topic/21264-gra-na-origin/ http://forum.cs-classic.pl/topic/21666-fortuna-gier/ http://forum.cs-classic.pl/topic/21224-gra-za-darmo-na-steam-d/ Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 24 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 ostatnio tak patrzyłem i szukałem działu gdzie można gry wrzucać np do wygrania , linki z grami co można dostać na steam / origin itp platformy i niestety nie znalazłem a by się przydał bo by łatwiej znaleźć gry dla siebie i bym był za tym by dodać taki dział bo w dziale pogaduchy jak na razie można wrzucać ale nie bardzo tam pasuje Takie coś nadaje się do offtopicu-pogaduch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 tak jak jest tam napisane " Poplotkujmy sobie:) to bardziej się plotkuje o jakiś błahych sprawach niż np o grach itp , a że często tam jest spam w tym dziale to nie widać tam że ktoś dał jakąś grę za darmo czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 27 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 To mogę podpiąć, nie opłaca się dodawać działu dla jednego tematu ^ ^ Dodasz temat, ja przykleję i będziesz tam tylko pisał o darmowych grach, każdy niepotrzebny komentarz skończy się warnem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 1 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi