Senrox 869 Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Przypominam o rekrutacji Poszukuję jeszcze 3/4 adminów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baNia` 13 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) 1. Nick: ▬J▬a▬c▬k▬s▬u▬n▬2. Imię: Marko3. Wiek: 174. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): średnie5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka (Tak/Nie): Jeśli trzeba7. Link do swojego GT**: klik8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Energiczny, z poczuciem humoru, znający się na grze oraz z doświadczeniem administratora w cs'ie ( 1.6, Source ) chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze. To taki wielki skrót, jeśli trzeba więcej to bez problemu edytuję :_) 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Wystarczająco, kilka h dziennie jeśli bedzie trzeba (popołudnia, wieczory)10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: popołudnia, wieczory11. Staż w grze counter strike Global Offensive: Od bety12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Owszem, ale tylko w CS 1.6 oraz CS: Source Edytowane 3 Lutego 2015 przez baNia` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Pisz na steam/PW Przyjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CL Varian 27 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 1. Nick: CL Varian2. Imię: Maciej3. Wiek:174. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): Średnio, jak trzeba to popracuje nad tym.5. Mikrofon(Tak/Nie): tak6. Składka (Tak/Nie): tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Cl%20Varian/91.185.185.20:27161/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: 1. Lubię czytać książki, słucham głównie Iron Maiden, 5 tuzinów utworów Metallici i Linkin park'u i poszczególne kawałki innych zespołów (nie tylko tych od "cięższych" rodzajów muzyki). Lubie zwierzęta, aktualnie posiadam kota. Zbieram pieniądze na apgrejd komputera, by móc pograć w Wieśka 3. Chętnie gram w piłkę nożna i kosza (mimo, że nie jestem mistrzem, najwyżej 3+ w szkolnej skali ocen). 2. Często gram na tym serwerze i zależy mi na jego rozwoju i utrzymaniu porządku. Nie mam ochoty pisać co chwilę do jakiegoś admina który jest online tylko po to żeby wszedł na serwer i "wyprosił" kilka afków czy ludzi, którzy nie potrafią przeklinać bez powodu w każdym zdaniu. Przynajmniej kilkanaście osób mnie kojarzy, do złożenia podania zachęcił mnie jeden aktualny admin. 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: codziennie po 1-2 h, jak mam wolne to więcej10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: jak wolne 12-16, jak mi coś wypada to 18-2211. Staż w grze counter strike Global Offensive: Kupiłem około pół roku temu miałem większą przerwę w grudniu, a tak to gram regularnie.12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Nie w cg:go, byłem na 2 prywatnych serwerach w pewną grę** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Pisz na steam lub PW Przyjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor 0 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 1. Nick: Mr.Sidor2. Imię: Radosław ale wole jak mowią na mnie Radek3. Wiek:214. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): Średnio, jak trzeba to popracuje nad tym.5. Mikrofon(Tak/Nie): tak6. Składka (Tak/Nie): tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Sidor/91.185.185.20:27161/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: -Lubi grac w gry mmo -lubie gdy cos sie robi porzadnie - słucham rocka chociaz lubie tez inne piosenki podsylam fajna jedna https://www.youtube.com/watch?v=YXHrfIZe484&list=PL7LgOft_RMSV1jaTcbNKLEHrwW_DmaOwU&index=45 Lubie zwierzęta mam owczarka niemeickiego Raptus Lubie motory i samochody. Studjuje zaocznie elektroemchanike. Chętnie gram w piłkę nożna i kosza mam 192 wzrostu i 100kg wagi nie nie jestem, gruby moje foto jak pilnowałem porzadku na pewnej pielgrzymce http://s3.ifotos.pl/img/P1100290J_wxwqepe.jpg Często gram na tym serwerze i zależy mi na jego rozwoju i utrzymaniu porządk oraz dobrym spedzaniu czasu. Nie mam ochoty pisać co chwilę do jakiegoś admina który jest online tylko po to żeby wszedł na serwer i "wyprosił" kilka afków czy ludzi, którzy nie potrafią przeklinać bez powodu w każdym zdaniu. Przynajmniej kilkanaście osób mnie kojarzy, do złożenia podania zachęcił mnie jeden aktualny admin i to nie jeden 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: codziennie po 2-3 h, jak mam wolne to więcej10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: 20-24 tak samo czasami w weekendy wgl moze mnie nie byc wiadomo 11. Staż w grze counter strike Global Offensive: Cs mam od stycznia ale miałem swoj wlasny serwer na cs 1.6 gdzie gralo srednio po 14 ludzi.12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Nie w cg:go. Byłem i miałem swoj wlasny serwer na cs 1.6** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Pisz na PW lub Steam Przyjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spr!nT (*) BenQ 0 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 1. Nick: Spr!nT (*) BenQ 2. Imię: Dominik 3. Wiek: 15 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): dobre ale się jeszcze zapoznam 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak 6. Składka (Tak/Nie):tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Spr%21nT%20%28%2A%29%20BenQ/91.185.185.20:27161/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: gram dużo w csa i gram tylko na tym serwerze i chce pomóc innym adminom i opiekunem 9. Ile czasu możesz poświęcić: dziennie min. 2 h na serwerze?: 10. W jakich godzinach grasz( Dni robocze, weekendy)**: gram codziennie 11. Staż w grze counter strike Global Offensive: no pół roku będzie ale w cs 1.6 grałem już z 7 lat 12. Czy byłeś już adminem? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Pisz na PW lub Steam Przyjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) 1. Nick: Kamil™ 2. Imię: Kamil3. Wiek: 17 (23.01.1998)4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): Nie znam się na pisaniu pluginów/wgrywaniu itp. ale jesli chodzi o komendy i "adminowanie" Myslę że dobre/bardzo dobre.5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak.6. Składka (Tak/Nie): Jak Najbardziej.7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Kamil%E2%84%A2/91.185.185.20:27161/szybciutko nadrobię te pare minut zaległości 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Kamil,17 lat | Uczęszczam do pierwszej klasy Liceum na profil sportowo-turystyczny. Dlaczego ja powinienem zostać adminem ? Myślę że można mi zaufać, jestem osobą opanowaną oraz lubie pomagać graczom. Mam jakieś tam doświadczenie,umiem zadbać o porządek na serwerze w łagodny sposób (że tak powiem nikogo nie urażając i bez zbędnych krzyków) oraz jestem często aktywny. Gdy nie ma administracji na serwerze jest dużo przypadków,gdy gracze łamią regulamin chciałbym temu zapobiec i karać takich delikwentów. 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Od 2h-6h na tygodniu | 3h-10h Weekendy10. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze,weekendy): Na tygodniu 15-22 | Na weekend różnie,najczęściej 10-23:59+ 11. Staż w grze counter strike Global Offensive: To może być śmieszne,ale w CS:GO gram dopiero od jakiś dwóch tygodni (przegrane mam 95h na steam), Jednak jestem doświadczonym graczem CS 1.6 (Staż od 2k5).12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: W CS:GO jeszcze nie miałem okazji,ale w Cs 1.6 byłem wielokrotnie ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) ™ Edytowane 18 Lutego 2015 przez Kamil™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś się na PW lub Steam. Przyjęty Tym samym zamykam szybką rekrutację i zapraszam do składania zwykłych podań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi