MegaMocAkA 12 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ehh.... Nick: [M]ega[M]oc*AkA Opis problemu: Dzisiaj pozmieniałem sobie modele z gamebanana i chciałem wbić na serwer, i wyskakuje mi taki error. Screenshoty: Bad file Server is enforcing file consistency for models/p_galil.mdl Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : Nie potrzebne ew. Steam Mr_Snikers Inne: Ja nie ,,rozumie" tego erroru. Mam p_galil.mdl w models. WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Po co ci modele Co do tematu, jest błąd z tym modelem, musisz wywalić go. A co do serwerów, Większość sieci zakazuje podmiany modeli broni, chyba że na serwerze są takie modele jak na COD 350lv, tak więc jak to zakazuje to po co biegać w modelach która nie zmieniają gry, prócz spadku fps'ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi