MegaMocAkA 12 Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Ehh.... Nick: [M]ega[M]oc*AkA Opis problemu: Dzisiaj pozmieniałem sobie modele z gamebanana i chciałem wbić na serwer, i wyskakuje mi taki error. Screenshoty: Bad file Server is enforcing file consistency for models/p_galil.mdl Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : Nie potrzebne ew. Steam Mr_Snikers Inne: Ja nie ,,rozumie" tego erroru. Mam p_galil.mdl w models. WTF? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Po co ci modele Co do tematu, jest błąd z tym modelem, musisz wywalić go. A co do serwerów, Większość sieci zakazuje podmiany modeli broni, chyba że na serwerze są takie modele jak na COD 350lv, tak więc jak to zakazuje to po co biegać w modelach która nie zmieniają gry, prócz spadku fps'ów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts