o co chodzi? 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Imię :KajetanNick:^O co chodzi w te karabiny?!Wiek : 18 latZnajomość AMXX[(1/10) : 8/10Mikrofon(tak/nie) : takSkładka(tak/nie) : TAKSteam/NS : STEAMKontakt:: 889027163Dlaczego ty? :: Juz wczesniej bylem adminem dobrym kazdy mnie zna:)Ilość godzin przegranych na serwerze : szczerze to nie wiem :)Link do Reklam : http://equador.xaa.pl/index.php?site=news http://www.cs-spark.eu/topic/16162-cs-classic/http://cs.aduro.pl/viewtopic.php?f=193&t=2545http://cs-prosiaczek.pl/Thread-REKLAMA--10462 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Hmm. Niech będzie, daję na Tak. Wiek +, amx +, składka +, reklamy +, I steam +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Na nie. Warny i za mało się rozpisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 jestem na tak , ogarniety , czesto gra , reklamy sa , steam jest .. tylko warny odrób : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
precel 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 ja jestem na tak wymagania spełniasz, często jesteś na serwie lecz te warny odstraszają ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcv 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 jeśli mój głos coś da, również jestem na tak, często gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Wiek : 18 lat Znajomość AMXX[(1/10) : 8/10 Mikrofon(tak/nie) : tak Składka(tak/nie) : TAK Steam/NS : STEAM Wystarczająco jak dla mnieNA TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Oj kuzynie;D na TAK. Wiek, amx, steam ,reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ładnie podanie, reklamy są, wszystko jest ok :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Na tak, wiek, reklamy, micro, steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Na NIE ze względu na warny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ja również na nie,warny,żadko widuje Go na serwie,a ja z kolei gram często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Na tak , wszystko jest wiek , skladka , ale warny odrob bo 2 to za duzo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Na Tak ale nigdy cie na serwerze nie widziałem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Na Tak-Wiek -Znajomość AMXX-Mikrofon -Składka-Steam Tylko od pracuj warna !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Na NIE powodem tego jest obecność na serwerze bardzo, ale to bardzo rzadko Cie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Na Tak . Ogarnia . . . Wiek , Amx , Składka ; ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamGuru 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 na nie mało sie rozpisałeś + warny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziorex2 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ja na tak, ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jestem na tak, ale odrób warny, bo to brzydko wygląda, a poza tym to wszystko jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Odrób warny i będę na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jestem na tak. tylko odpracuj te 2 warny i ci dodam Admina Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi