DarkMasterOfHel 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witam. Imię : Mateusz Nick : Dark Master of Hel Wiek : 14 Znajomość AMXX[(1/10) :9 Mikrofon(tak/nie) : tak lecz zepstuty i mnie slychac jak 2latka. Składka(tak/nie) : nie Steam/NS : NS Kontakt:: GG:45762896 Dlaczego ty? :: Jestem mily uprzejmy nie wyklinam wszystkich na około oraz dobrze sie zachowuje i znam sie na amxmodmenu. Ilość godzin przegranych na serwerze : godzin 5 miesiac 1 ;p Link do Reklam : Nie mam reklam ale jestem w stanie zrobic ;p Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Na nie. Brak reklam, konto dla podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 na nie .. brak steamu , brak reklam , konto dla podania , nie ten wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Na nieWiekSteamReklamyKonto dla podaniaNa serwerze spamowałeś zeby sie wypowiadac w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Dołączył: Dzisiaj 18:04Posty: 1 Żart ? NA NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 No chyba śmieszna jesteś NIE!.-nieogarnięty -nie umie czytać ze zrozumieniem (mikro tak lub nie a ty wypisujesz....)-Reklamy-z amx nie wierze napisz plugin pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
precel 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 nie mam chyba za bardzo po co pisać...Wiek, reklamy, konto tylko dla podania, i wątpię w twoje amxx "9" Wiec NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Na nie reklamy, konto dla podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMasterOfHel 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Dobra dobra.amN tylko ty 1 kłamieszbo wlasnie nic nie pisałem :)ogolnie tego nie pamietamjak chcesz zebym uwiezyl daj mi link do ssna pw/zamykamXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl@deM@$teR 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Na nie takie same powody jak wszyscy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi