Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Imię: Damian Wiek: 29 Kontakt: http://forum.cs-classic.pl/user/7252-damian-nlpl/ Twój nick na TS3: Damian FFA Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Chcialem prosic o ta range, zeby usprawnic rejestracje nowych uzytkownikow. Tylko ta opcja mnie interesuje. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): nie wiem ale chyba dobra Ile czasu spędzasz na TS3: jak gram mixa to korzystam z ts3 Czy posiadasz admina na innym TS3?: nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 6 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: uzytkownik Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): tak Odrazu pisze ze chodzi mi o opcje rejestrowania nowych uzytkownikow.Chcialem pomoc nowym gracza, podczas mixow. Nie zamierzam ingerowac glebiej bo ts ma sie dobrze bez mojej pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Jestem jak najbardziej za! Sam długo czekałem zanim mnie ktoś zarejestrował. Ktoś taki jak Damian się przyda ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Jestem na Tak też tak jak redneck długo czekałem zarejestrowanie a Damiana widzę na ts codziennie bo sam tam jesteś ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Oczywiście na tak. U mnie na kanale jest prawie cały czas ktoś gdy gramy mixy itp. a np dziś czekali z 4h na zarejestrowanie Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Na tak, jedna osoba odpadła, przydasz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Jasne, że na tak. Niektórzy trochę czekają na rejestracje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi