HARDWELL 425 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) Witam Was wszystkich w ten ponury dzien...Jak ostatnio zauwazyliscie moja aktywnosc na serwerze jest niemal zerowa.Obowiazki, brak checi do gry oraz pare innych mniej lub bardziej istotnych spraw, to wszystko sprawia, ze na jakis odstawiam granie na bok.Dziekuje graczom, adminom za niepowtarzalna atmosfere na DD2, jak i na forum. Gralem na wielu serwerach, ale takiego klimatu nie uswiadczylem nigdzie.Osobne podziekowania dla Karola za wzorowy kontakt, wspolprace bez zarzutow i swietne prowadzenie sieci.Oby tak dalej !Obedzie sie bez pozdrowien, bo lista jest dluga, a Ci z ktorymi mialem dobry kontakt beda wiedzieli kogo mam na mysli.Jezeli bedziecie potrzebowali muzyki na serwery z ktorej gracze byli zadowoleni lub innej pomocy, to mozecie na mnie liczyc, bo forum jak i serwer bede odwiedzal raz na jakis czas.Pare osób tez mam na fb wiec z kontaktem nie bedzie problemów. Wróce tutaj napewno w nastepnym roku, ale prawdopodobnie na serwery CS:GO i mam nadzieje, ze wiekszosc z Was tu jeszcze spotkam.Do zobaczenia za kilka miesiecy ! Edytowane 25 Września 2014 przez HARDWELL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 No nie :c Hardweeeeeel ;c Powodzenia i mam nadzieję, że wrócisz jak najszybciej ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Szybko wracaj :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Najprawdziwszy DJ CSC odchodzi Do zobaczenia, trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna W. 10 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Do zobaczenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Powodzonka i wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Będziemy czekać ;] powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Powodzenia i cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Dzięki Ci bardzo za to co zrobiłeś dla naszej sieci, myślę że będziesz miał chwilę żeby zrobić mi jakąś paczuszkę, ale to już dogadamy się na priv. Z fartem, wracaj do nas szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Szybko wracaj do nas. Narka ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 powodzonka HARDWELL Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Wszystkiego dobre i wracaj szybko nasz DJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Powodzonka, trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLd. DuBSteP 2 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Nieeeee Dlaczemu Akurat ty ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Cześć Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi