kamil11311 17 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) 1. Nick: PonuryGrabarz 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 0/szybko sie naucze 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Składka (Tak/Nie): tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/PonuryGrabarz/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Hmm nie lubię siebie opisywac, niech inni zrobia to za mnie czemu mialbym zostac? Pare osob mnie do tego namawialo oraz chcialbym pilnowac porzadku na serwerze gdy nie ma pozostalych adminow 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: to zalezy, spedzam duzo czasu na serwerze od 2 do 5 h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): hmm roznie w dni robocze popoludniu oraz wieczorkiem a w weekendy rano i popoludniu 12. Staż w grze counter strike 1.6: 5lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) nie Edytowane 25 Września 2014 przez kamil11311 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) Na tak -skladka -mily -ogarnięty A amx łatwo ogarnąć. @edit @down Co z tego ze ns? Sam na nsie gram jakies 4 lata. Może niektórzy nie wiedza ale ten serwer jest pod nsy, na steamie nikt tam nie gra, a jesli gra to ma ograniczać mikro. Amx jest proste jak konstrukcja cepa, a forum można nadrobić. Przy pierwszym podaniu sam mialem ledwo 10 postów i problemow to nie robilo. Uważam ze nie jest to aż tak ważne, jezeli to nadrobi ;d Edytowane 25 Września 2014 przez Shikkibane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) - konto do podania - brak steam - kolejny co gra 5 lat w cs a nie ma steam .... Na pewno prawda ... Na Nie. @EDIT wypowiada się w swoim podaniu, temat do zamknięcia. Co z tego, że konto 2 lata jak 7 postów.... Wymagania [...] 4.Przynajmniej 10 sensownych postów na forum [...] @3yczek nie mowie, że admin musi mieć steam ale dla mnie jest to minus . To podanie powinno zostać odrzucone ponieważ gracz wypowiada się w swoim podaniu. Edytowane 26 Września 2014 przez rewoX* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil11311 17 Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) Jakbys zauwazyl to konto mam juz 2 lata to to ze stworzylem dwa lata temu zeby dzisiaj zlozyc podanie? super:> Edytowane 25 Września 2014 przez kamil11311 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny ` 1 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Na nie NS posty to jedno a czas to drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netia 10 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 jestem na tak , steam nie jest wymagany a większość i tak gra na ns więc lepsza jest komunikacja z graczami poza tym miły i ogarnięty amx jest prosty do obsługi(skoro ja się go nauczyłam obsługiwać to Ty tym bardziej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Jestem na nie: - mała aktywność na forum - ns - amx Myśle ze nadrobisz to i napiszesz za tydzien! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Jestem na tak miły ogarnięty składka a amx nie jest trudny i szybko załapie rewox ta data "Użytkownik od 10 paź 2012" chyba świadczy że on nie zrobił konta tylko do podania ps. a tez nie mam steama a jakoś admina ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taki Bot 6 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Jestem na nie: -amx -brak steam -mała aktywność na forum +wiek Więc jestem nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) -Steam nie jest, aż taki ważny -amx to max 1h nauki -Wiek ma -Popraw aktywność na forum i poczytaj regulaminy, bo nie można się wypowiadać we własnym podaniu. Jestem za okresem próbnym A dla pana ZbieramNaWino należy się warn. Edytowane 28 Września 2014 przez Porczop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAWASZIGERY 6 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 NA TAK + Wiek: 18 +Mikrofon(Tak/Nie): tak +Składka (Tak/Nie): tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Moim zdaniem okres próbny, Niby amxx nie jest trudny, ale lepiej żeby się go nauczył na próbnym przez tydzień czasu, niż miałyby być na niego skargi, i stracił by admina. Wymagania spełniasz, jedyny minus to amx i czas na forum. Popraw to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Nie,noob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 28 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nadrób katywność na forum Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi