Luffy 103 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Nick:acE. Powód rezygnacji:brak chęci, czasu Coś od siebie: No więc myślałem, że dłużej pogram, ale nie pykło. Odechciewa mi się już grać w cs'a, a do tego nie mam czasu, od kiedy chodzę na siatkówkę, bo mam 3 treningi tygodniowo, a do tego dochodzi nauka. Zwykle po południu padam na pysk. Na forum czasem będę zaglądał, na serwerze już rzadziej będę. Mixy i mieszańce oczywiście też raz na jakiś czas będę grać. Pozdrawiam Karola, Rybaka, Damiana, Shadowa, Polaczka, Kitola, Hajdzika, Rewoxa, Nevera, Ajmiego, Syske, Natalje, Bez Spiny, Perre, Jaya, Jelona, Miszejle, M3ntora, Gruffiego, Zooma, Jamesa oraz całe csc. Dzięki za chwilę, które tu spędziłem, nigdy takiej fajnej ekipy nie miałem i na pewno będę Was miło wspominał. Znając mnie, to jeszcze wrócę tu za jakieś 2 miesiące, więc spodziewajcie się powrotu. 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Czekamy z niecierpliwością na Twój powrót! "Największy opór odchodzi" Trzymaj się i do zobaczenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 A chcesz dostać z łokcia w czoło ? Chyba jaja sb robisz. A z reszta .... idź sobie, wcale nie zatrzymuje :'( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Wrócisz czym prędzej Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Zmień snickersa bo zaczynasz gwiazdorzyć! no wez nie odchodz ja pierdyle;/ szkoda szkoda bardzo;/ Ale wróć! Piona ziomus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Wracaj szybciej! Powodzenia w siatkówce jak i w nauce. Paa.;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Powodzonka i wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska 81 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Luffy beze mnie nie może grać i dlatego odchodzi Zrobimy powrót w wielkim stylu ale niech nikt już więcej nie odchodzi bo dojdzie do ekipy jakis lamusów i nie będzie do czego wracać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ehh.. Luffy no niestety obowiązki ważniejsze, czekamy na powrót i powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Wracaj jak najszybciej ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 26 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi