Junior 2 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 1. Nick:Junior2. Imię: Patryk3. Wiek: 20lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Junior/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Patryk interesuję się żużlem oraz piłką nożną. Lubię spędzać czas ze znajomymi oraz rodziną. Adminem chciałbym zostać aby pomóc naszej administracji pozbyć się nieuczciwych graczy z serwera.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Niestety jeszcze nie posiadam10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Do tej pory mało ale teraz mam więcej czasu więc to się poprawi.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni robocze miedzy 17 a 22. Weekend od 10 do 22 z przerwami.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: ok 6lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Jestem na Nie; -nie spełniasz wymagań (posty) - brak znajomości interpunkcji i ortografi -często Cię ponosi i wyklinasz, wyzywasz -piszesz o cheaterach na say, zamiast na u@. Co dowodzi, że nie znasz regulaminu. @Edit Jestem na Tak; -wymagania spełnione -pomocny @B4shy zobacz ile ty masz lat a ile ja. Edytowane 30 Września 2014 przez mateusz200027 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Jestem na tak: -składka -amx -gt Ale popraw aktywność na forum ( Wiem poi sobie, że po otrzymaniu adma zwiększa się aktywność) oraz zapanuj nad kulturą osobistą Edytowane 27 Września 2014 przez Jaskier Iorweth 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 jestem na tak wszystko ma w porzadku i nie klnie przynajmniej ja tego nie widze . posty szybko nadrobi wiem to po sobie jestem na duże TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeSluRaD 4 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Jestem na TAK. Szansę warto dać mu. +składka +amxx +mikrofon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil11311 17 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Na tak: Składka Wiek Amx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remorx 0 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 +składka + wiek +mikro +amx Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLd. DuBSteP 2 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Więc tak podsumujmy: wiek:+ amx: okaże się w praniu ale narazie + Mikro:+ składka:+ GT:+ Steam:- aktywnosc:- wiec takie lekkie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4shy 13 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Aktywność nie taka zła , czasami go widzę na serwie. Trochę cichy, ale na tak. P.S Mateusz jeśli ktoś nie poparł twojej kandydatury nie znaczy, że masz robić to samo, takie typowe zachowanie gimnazjalisty. I między innymi przez to nie dostaniesz adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Na Tak : + amx + gt + skladka + mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zgłoś sie na PW. Przyjęty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi