mateusz200027 27 Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 (edited) Wiek:15 latIlość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 81h 37min 7sDoświadczenie na podobnym stanowisku:JestDlaczego akurat Ty?:Myślę, że 15 lat to jest wiek w którym można zająć się recenzjami gier. Zauważyłem, iż tematy, którymi się chcę zająć stoją w miejscu. Wiem, że ostatni była mała sprzeczka o te konto mojego kuzyna, lecz to już należy do przeszłości. Podszkoliłem się w wiedzy regulaminu.Na forum większość osób mnie zna i lubi. Tematami zajął bym się najlepiej jak potrafię. Konsolę posiadam, więc myślę, że mi się uda. Ortografię jak widać znam.Co chciałbyś wnieść jako Gamer?:Ożywić działy, jak coś wpadnie do głowy to napiszę Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY):Gry na konsolę & Minecraft Wymagania: Co najmniej 2 dni spędzone na forum + [3d 9h 37min 7s] Przynajmniej 50 postów napisanych na forum +[70] Konto na forum powyżej dwóch tygodni + [29 dni] Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + [podszkoliłem się] Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku + Dziękuję za każdy głos. Edited September 28, 2014 by mateusz200027 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szoguun 1,568 Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 ja będę na nie. Ponieważ nie znasz dobrze regulaminu a niektórę twoje posty są jakieś dziwne . Popraw regulamin czyli jeszcze się go nauczyć przestrzegać i tak za dwa tygodnie byś mógł złożyć znowu podanie to jest moje zdanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,932 Posted September 29, 2014 Root Share Posted September 29, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie na Nie. Zobacze sensowniejsze posty w twoim wykonaniu i może zmienie zdanie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts