Sony xperia j 10 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 gram na aktywn6ym b5anie, poniewaz przed resetem dostałem ssy, nie mam tych calych ss'ow Prosiłbym o usunięcie bana, bo przez to shikibane nie może dać mi bana.Trochę pokręcone XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Dzięki za info Pograne, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netia 10 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Nie wiem czy mogę się tu wypowiedzic ale musze. PaPkU czytaj że zrozumieniem PRZED RESETEM! czyli teraz już powinien normalnie grać -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 No okey, a powiedz mi kiedy był reset? I dlaczego teraz pisze taki temat.. ? Z resztą reset ranku/lvl, to nie reset amxx bansa. Wiec.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sony xperia j 10 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Miałem bana dzień przed poprzednim resetem (dzień przed wprowadzeniem nowych klas typu warg, weteran wietnamu.... gdzie jeszcze były stare klasy, czyli mini teleporter, diabeł)Dziś dopiero dowiedziałem się od shikibane że gram na aktywnym. nie wiedziałem wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 28 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Nie wiem czy mogę się tu wypowiedzic ale musze. PaPkU czytaj że zrozumieniem PRZED RESETEM! czyli teraz już powinien normalnie grać -.- Netia, nie resetujemy banów przy resecie serwera, więc gracz gra na aktywnym. Nie ma i nie będzie UB. Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi