ZbieramNaWino 9 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Nick: ZbieramNaWinoPowód Warna: Niesłuszny warn od "JayMcKenzie" Sczegóły: Ostrzeżenie dane przez JayMcKenzie za Spamowanie w podanie PonuryGrabarz. Dał 1 punktów. 28. Wypowiedzi w podaniach mają być rzetelnie uzasadnione. Idiotyczne posty mogą zostać nagrodzone warnem. Każdy post musi mieć przynajmniej dwa rzeczowe argumenty. Wypowiedziałem się oto takimi słowami w podaniu PonuryGrabarz: "Nie,Noob" i to według pozwanego moderatora nie jest wystarczający argument? Niżej podaję znaczenie użytego słowa w wypowiedzi. Noob (zapis w leet speak: n00b) – określenie stosowane w slangu użytkowników komputera i internetu oraz graczy komputerowych (szczególnie gier wieloosobowych). Oznacza osobę reprezentującą sobą cechy negatywne lub zachowującą się w sposób niewłaściwy w rozumieniu społeczności internautów lub graczy komputerowych. W grach wieloosobowych słowo to oznacza gracza o niskich umiejętnościach, który nie stara się ich poprawić. Czyli chciałem napisać że Grabarz nie posiada doświadczenia ani nie ogarnia co słowo noob zastępuję i ułatwia nam sprawę przez co nie musimy się wysilać w złożeniu obszernej odpowiedzi.Moim zdaniem bezpodstawny warn lecz czekam na odpowiedz administracji co o tym sądzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Tak ciężko było napisać "Na nie, nieogarnięty, brak doświadczenia."? Robisz tylko niepotrzebną dramę. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Nieogarniam cię... Noob, to tak jakbyś go obraził powiedział "idiota'. Łatwiejsze by było powiedzieć po prostu "Brak doświadczenia [...]", czy coś w tym stylu, warn nadany słusznie !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Porczop pękłem gdy przeczytałem twoje wypociny hahahaha Dobry łap lajka hahahah Btw: Ten slang internetowy po coś powstał ale według Porczopa nie po to by się nim posługiwano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 28 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 28. Wypowiedzi w podaniach mają być rzetelnie uzasadnione. Idiotyczne posty mogą zostać nagrodzone warnem. Każdy post musi mieć przynajmniej dwa rzeczowe argumenty. "Noob" to jeden argument, zresztą slang internetowy tyczy się offtopicow, gry, a nie tematów gdzie od użytkowników oczekuje się rzetelnej odpowiedzi. To tak jakbyś przez internet złożył wniosek o np: dofinansowanie cie i używał tam slangu internetowego, rozumiesz? W niektórych okolicznościach po prostu się taki słów nie używa, bo oczekuje się tam "RZETELNEJ" odpowiedzi, a nie slangu. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Ale rozumiesz że to słowo tak bardzo dosadnie i odpowiednio opisuję grę Grabarza że szkoda by było pisać coś więcej,no ale cóż jak tak władza myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 29 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Ja cię rozumiem, ale po prostu w takich działach proszę nie korzystać ze slangu. Dziękuje Zamykam, chyba wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi