Xen 0 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 1.Twój Nick: Xenn | Brak Formy :C 2.Nick admina/gracza który zawinił: Miko 3.Admin/Gracz : Miko 4.Data i godzina: 28.09.2014r. 20:15 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Wszyscy gracze którzy grali o godzinie powyżej. 6.Opis sytuacji: Napisałem 2x na chatcie, że gracz o nicku "Tymbarkowy" jest odpalony, admin postanowił mnie zbanować, żebym więcej nie oskarżał za nic, wszyscy gracze mogą potwierdzić, że był odpalony dopóki Miko nie wbił. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Wez przestan oskarzac cieniasie' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:60378175' [AMXBans] Twoje IP: '31.130.96.18' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Haha czysty jest tymbarkowy ma szejki na famasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Prosze Pana... nałogowo Pan oskarżał mnie o cheaty, admin napisał wyraźnie ze jak jestem odpalony to zebys wstawił demko z gry... Ty zaczałeś jeszzce wyzywać i spamić u@ tak wiec admin mial tego dość i Cie zbanował. Apropos pod tym linkiem http://forum.cs-classic.pl/topic/24418-fragmovie-dd2/ masz tam dwa demka z tej gry co tak wszyscy płakali, łącznie z Tobą. Pozdrawiam... Skarga daremna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Widzisz czita, pisz na u@ To takie ciężkie do zrozumienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Bezpodstawna. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi