miko 90 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Twój nick: MikoNick podejrzanego: Rondris IP podejrzanego: ----Data (dzień, gg:mm) zajścia: dzisiaj 23:30 około Twoje demo: http://275692.hltv3.pukawka.pl/hltv-1409292300-de_dust2-1412024400-1412025900.zipRodzaj czita: Wh Nazwa mapki: Only DD2Czasy podejrzanych akcji: 21:46IP /Nazwa serwera: 193.33.177.101:27156Ten Gracz gra u nas bardzo długo i bardzo często wydawało mi się że coś ma i to nie tylko mnie się tak zdawało...No ale jak ja nie rusze dupy to nikt,,do obejrzenia jest 21:46 w której wychodzi z gali strzela na skrzynke obok respa tt, gracz tt dostaje ale on go zostawia i biegnie dalej, dziwne ? raczej tak akurat byłem na spect i go oglądałem, widziałem modele jak strzela i model dostaje ale on biegnie dalejProszę o werdykt czy jest odpalony czy tez nie, Jeśli to za mało to proszę obejrzeć całe demko i postanowić czy jest odpał...Pozdrawiam: Miko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondris 1 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) Gracz owy dostaje faktycznie ale Paka wciąż tyka a paka jest w innym miejscu niz kampiący za skrzynka przy respie TT a ja zwykle staram sie wypełniac cele mapy. Nie raz porzucałem walke z kimkolwiek biegnąc do paki (a przeciwnik dalej mysli ze na niego czekam). Strzał został oddany w wyjscie z tunelu poniewaz tam sie spodziewałem wroga. a ze akurat ktos tam stał za skrzynka ktora jest akurat na linii strzału to cóż. Ogólnie dobrze ze sprawdzasz nawet starych graczy. Chwali sie. Edytowane 29 Września 2014 przez Rondris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Ciężko stwierdzić czy jesteś odpalony widząc oporów na DD2 codziennie, ale były akcje które wydają mi się spalone. Poczekam aż sprawdzi to ktoś jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondris 1 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Spoko. Czekam na werdykt. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Widziałem też kilka innych akcji z tego demka, także proponuję obejrzeć całe demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 A więc: 2:10 wychodzisz od razu na model, ktory poruszał sie cicho. 2:25 skanixy za modelem 07:52 rozumiem, ze umiesz grac z awp, ale zeby az tak dokladnie namierzac w model? 08:22 pomylone sciany xDDDDD 19:45 idealnie za modelem 21:46 znow sciana a twoje wyjaśnienie jakos mnie nie przekonuje bo tak nie robiles więc dla mnie pomyliles sciany chłopcze. A wiec banuje, mozesz odwołac sie od decyzji stosując odpowiednią obrone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi