Taki Bot 6 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 1. Nick: Taki Bot 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/8 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Taki%20Bot/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Dawid mieszkam 30km od miasta Konin.Lubie grać w piłkę.W wolnych chwilach gram w cs:) 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2/3H weekendy 4h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): 14-15 17-19. Weekendy 9-11 19-20 12. Staż w grze counter strike 1.6 okolo 3 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak byłem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Jestem na tak dlaczego: +amx +wiek +składka +mikro minusy: - Forum trzeba troche tutaj posiedziec ale jest kilku adminów których wgl, nie ma na forum więc myśle ze można dać ci szanse. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miód Malinaaa 2 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Jestem na Tak +wiek +AMX +mikro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil11311 17 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Na nie: Popraw forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Jestem na tak mikro wiek składka amx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Również jestem na tak : amx wiek składka tylko popraw aktywność na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Jestem na tak. Wiek, składka, amxx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netia 10 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Jestem na nie ponieważ nie ma steam i mała aktywność na forum Ps. Ponuremu właśnie dlatego odrzucili podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taki Bot 6 Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Przepraszam ze pisze ale @Netia nie masz racji ok. steam jest wazny forum tez ale amx jest najważniejsze a ponury 0 to co sie dziwisz pss. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) Byłabym na tak, gdyby nie Twój komentarz w podaniu. Obraziłeś gracza czego admin raczej nie powinien robić no i tak jak wcześniej wspomniałam wypowiadasz sie w swoim podaniu zupełnie bezsensu, więc ostateczna decyzja to NIE. Edytowane 30 Września 2014 przez PLNY Lala 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAWASZIGERY 6 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Jestem na tak +amx +wiek +składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Mhm... + amx + aktywnosc w grze + mikro maly - steam - aktywnosc na forum ( popraw ) Jestem za okresem próbnym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smiley321 1 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Na nie steam mała aktywność i wypowiada się pod podaniem. Kategorycznie na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Powiec mi po co ci admin na max 2h dziennie jak ty grasz, bo to jest nie do ogarniecia zbytnio jak dla mnie. Po drugie amx 7/8 - czyli 0/10 albo to ogarniasz albo nie jak 7/8 to czego nie potragisz ogarnac amxmod'u, komend w konsoli czy say @,@@,@@@ ??... Wypowiadanie sie we własnym podaniu i z tego powodu nawet gdy gracz nadaje sie podania zostaja odrzucone. Bez spiny do cb, ale pomyśl czy ten admin naprawde ci jest potrzebny ?? .. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinek 5 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie na NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi