Srubson 50 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) 1. Nick: $ruBsoN.2. Imię: Jakub3. Wiek: 15 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/105. Mikrofon(Tak/Nie): Nie , lecz kupię.6. Składka(Tak/Nie): Nie (Bez problemu zapłacę)7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/%24ruBsoN./193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Nazywam się Jakub , po prostu Kuba. Interesuję się Informatyką oraz sportem. Chciałbym zostać adminem , żeby wspomóc tutejszych kolegów w tym , aby wszystkim grało się dobrze. Postaram się spełnić wszystkich innych wymagania i popracuję nad tym , aby żaden gracz na wspomagaczach nie psuł innym gry.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Niestety nie. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Pn - Pt 2/4 h Sob - Niedz 4/8 h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Pn - Pt : 14-16 , 19 - 22 Sob - Niedz 9-14 , 17-2212. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4/5 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Edytowane 30 Września 2014 przez Srubson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Jestem na TAK -amx -gt -aktywny na forum Zapłać tylko składkę i będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior 2 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Jestem na TAK -amx -gt -często widzę go na Serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLd. DuBSteP 2 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Jestem na takie lekkie tak amx + steam - gt + mikro - jak kupisz bedzie + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Jestem na Tak; +aktywny na forum +aktywny na serwerze +gt +kultura +ogarnięty +pomocny -micro -składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaroo 7 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Jestem na TAK +gt -mikro +aktywny +ogarnięty +składka - jak zapłacisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Jestem na tak : +gt +aktywny +ogar Ale nw czy byś dostał bo admin potrzebuje mikro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4shy 13 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jestem na tak : +gt +aktywny +ogar +kultura +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zapraszam na PW. Przyjęty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi