Tymbarkowy 52 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) Proponuje wgrac plugin na test 32 bit. Jest duzo osob 16 bitowych i jest to cholernie wkurzajace... np. ja nikogo nie wide na smoke wchodze do trupa i nagle obrywam przez smoke gdzie ja nikogo nie widze. Tak wiec nie wiadomo to czy ktos posiada wallhacka i jest przeswit przez smoke czy owy gracz to 16 bitowiec. Osoba ktora zda test bedzie mogla grac, osoba która nie przejdzie zostanie wyrzucona z serwa. Pozdrawam. Tymbarkowy. Edytowane 30 Września 2014 przez Tymbarkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 30 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 I to i to kończy się banem permanentnym więc nie wiem co to zmieni ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 już nie raz dostawalem przez smoke pisałem na u@ o takich zdarzeniach ale admini nawet nie reagowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondris 1 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Bierz pod uwage tymbarkowy ze jeśli Ty stoisz W smoke to osoby ktore stoją daleko poza smoke np z AWP beda Cie widziec. Tak działa smoke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 wiem jak dziala smoke i nie mowie tu o AWP tylko o zwyklej broni. i nie wchodze w smoke tylko przed stoje i zawsze mnie widza.. ostatni napieprzylem 3 smoke w jedno miejsce ledwo co podszedłem na shifcie i dostaje przez smoke. i nie wiadomo czy to 16 bitowiec czy wallhack... A mianowicie dostawałem tak od gracza "Mam Wyjebane" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak 2 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 ale przezywacie... 16 bit jest zajebiste:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Jest sposób na widzenie przez smoke jak posiadasz awp, usp, deagle, ak cokolwiek. Można to zrobić bez problemu w każdym miejscu. Więc ten test trochę nie zdawałby egzaminu. Takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 ibrnvski chyba napisał jasno, i ja tego "cytował" nie będę. Nie zda to egzaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zbędne. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi