Rondris 1 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) Więc co tu dużo gadać. Dostałem bana, co prawda nie słusznie ale co tam. Z władza się nie wygra więc nawet nie będę się odwoływał bo nie wiem nawet cz mnie nie wrabiają. Ale mniejsza z tym. Ban ten pomógł mi zerwać z grami komputerowymi, a przynajmniej z jedna z trzech (czas się wreszcie wziąć za naukę e.c.t) Wiec oto się dzieje. Żegnam wszystkich a w szczególności: Weronika O.S.D.I Santos (t) Trevor Tymbarkowy Marta Jimmy no i nasz kochany PaPkU oraz całą ekipę DD2 (mówię tu o graczach nie administracji ) Żegnam również -_- gdyż uważam ze co prawda kompletnie nie mieliśmy kontaktów aczkolwiek wypada się pożegnać z główną administracją. Papatki. Połamania Kałacha i zaciętych M4 P.S pewnie od czasu do czasu wpadnę na forum (jeśli nie utracę takiej możliwości) Edytowane 30 Września 2014 przez Rondris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 trzym sie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Powodzenia. Pjonteczka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Trzymaj się Ps. Przynajmniej potrafisz się zachować. Przeważnie ludzie którzy dostają bana, a twierdzą że jest nie słuszny, dostają "bólu dupy" i mają do wszystkich pretensje. Szacun za postawę bo rzadko to się zdarza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 chlopie chwile z toba gralem i te twoje info zegnaj i nie wracaj .nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Co wy ludzie szaleju żeście się najedli wszyscy się żegnają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Żegnaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAWASZIGERY 6 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 nara pamiętaj o nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4Rt# 22 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 No cześć :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi