amN 0 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Imię : Konrad Nick : amN Wiek : 16 Znajomość AMXX[(1/10) : Amxmodmenu - 10/10 , AMX (ftp) 5-6/10 (podstawowe umiejętności , wgrywanie map/pluginów itp.). Mikrofon(tak/nie) : Spalony , ale postaram się kupić Składka(tak/nie) : Składka chyba nieobowiązkowa , ale jak będzie potrzebna to pewnie. Steam/NS : Steam Kontakt:: Steam: flow~ , Gadu Gadu : 37567647 Dlaczego ty? :: Na serwerze jest wiele graczy których skraca/przeklina/nadużywa mikrofonu , na DR siedzę codziennie po ok. 3-4h więc ogarnę przy okazji. Ilość godzin przegranych na serwerze : Ok. 10 , nie mogę sprawdzić na GT ponieważ serwera tam nie ma. Link do Reklam : Dorobię i wstawię jutro po 12. Proszę nie pisać: "Nie , nie ma reklam" - Reklamy będą , ale jutro Wymogi : - Minimum 14 lat Jest - Umiejętność wpisywania hasła oraz bindowania amxmodmenu Jest - Płacenie miesięcznych składek 11.07 zł Jest - Wykonanie 5 reklam na innych forach o tematyce CS. Zrobię i edytuję EDIT: Pomarańcza proszę Cię nie rozsmieszaj mnie , proszę pokazać mi punkt który mówi że bez rangi nie można robić wywiadów - Każdy ma do tego prawo Na U@ zgłaszam graczy nieprzestrzegających regulaminów. Reklamy - Jest to cząstka wymagań , więc jeżeli nie spełniam na adma to po co składasz na modka nie spełniając wymagania ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 jestem na tak , stara sie , amx ogarnia , steam ma , tylko reklamy dorób Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotek123 0 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Jestem na nie! Całkowicie nie ogarniasz.. O wszystko się czepiasz, ostatnio spamowałes na U@ ... Składasz skargi, które są półprawdziwe, albo całkowicie bez sensowne.. Dostajesz słusznego bana na godzine i piszesz prośbę o UB i zmiane tego bana na 5 min -,- Ogarnij..Poza tym grasz mało na serwerze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Na tak, wiek, steam, amx ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkMasterOfHel 0 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Jestem na tak.ogarnietynie wyklinawspolczuje. :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablox9 505 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Na tak , bardzo czesto grasz , jak ktos lamie regulamin piszesz do mnie na steam'a i przychodze zeby ogarnac troszke deathrun'a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna25 0 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Jestem na tak. Amx, wiek, składka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bl@deM@$teR 0 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Na tak tylko dorób reklamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pomarancza 15 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Na NIE !- Otóż wyjaśniam dlaczego :-Robisz wywiady mimo to nie masz Redaktora-Spamujesz U@-Brak Reklam-Czepiasz sie o byle gówno-Po co zrobiles podanie bez reklam ? Najwyzej ci sie nie chcialo Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyTrUs 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,969 Posted January 5, 2013 Root Share Posted January 5, 2013 PISZ NA PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts