Ilonez 779 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) 1. Nick: Ilonez 2. Imię: Ilona 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tia 6. Składka (Tak/Nie): Był vip ;3 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Ilonez/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Z opisu siebie, to mam 17 lat i uczęszczam do liceum (to nie wywiad, więc chyba wystarczy c:). Wiem, że GT mam raczej średniawe, ale to z prostych powodów. Na serwerze nie da się gra, gdy nie ma na nim admina. Wchodzisz - parę osób robi ducha, część skraca, kolejna część wchodzi do kolejki po czym ucieka z powrotem na początek mapy, albo używa bugów na mapie dr_dust. Odechciewa się co chwila wołać admina na serwer. Miałam już tu admina i chyba nie szło mi tak najgorzej, a aktywność łatwo można nadrobić w normalnych warunkach ;3. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tia STEAM_0:1:1668134 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Tak z godzinka dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): W dni robocze to po szkole gdzieś od 16 lub po 20, w weekendy różnie, zależy kiedy wychodzę 12. Staż w grze counter strike 1.6: 2 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Edytowane 1 Października 2014 przez ιикα Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Jestem na TAK +Wiek +GT +AMX + Była adminką ale zrezygnowała + Miła na serwerze pomocna będzie dobra adminką Można się pośmiać z nią i dobrze się z nią dogaduje ;d Edytowane 1 Października 2014 przez LubiePlacki_PL :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
``N!corette 6 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 NIestety... Jestem na Tak. -Wiek -Ogarnieta -Amx -GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Również jestem na tak zna się na rzeczy wiek amx No i ogólnie witam w składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Jestem na Tak bo jest kobietą a my najlepiej trzymamy porządek xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Tak. Chyba sie mijamy na serwie amx wiek była adminem rozpoznawalna przez graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Nie gram tutaj ale jestem na tak powody: -wiek -amx -gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi