Ilonez 779 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 (edited) 1. Nick: Ilonez 2. Imię: Ilona 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tia 6. Składka (Tak/Nie): Był vip ;3 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Ilonez/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Z opisu siebie, to mam 17 lat i uczęszczam do liceum (to nie wywiad, więc chyba wystarczy c:). Wiem, że GT mam raczej średniawe, ale to z prostych powodów. Na serwerze nie da się gra, gdy nie ma na nim admina. Wchodzisz - parę osób robi ducha, część skraca, kolejna część wchodzi do kolejki po czym ucieka z powrotem na początek mapy, albo używa bugów na mapie dr_dust. Odechciewa się co chwila wołać admina na serwer. Miałam już tu admina i chyba nie szło mi tak najgorzej, a aktywność łatwo można nadrobić w normalnych warunkach ;3. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tia STEAM_0:1:1668134 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Tak z godzinka dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): W dni robocze to po szkole gdzieś od 16 lub po 20, w weekendy różnie, zależy kiedy wychodzę 12. Staż w grze counter strike 1.6: 2 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Edited October 1, 2014 by ιикα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LubiePlacki_PL :) 9 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 (edited) Jestem na TAK +Wiek +GT +AMX + Była adminką ale zrezygnowała + Miła na serwerze pomocna będzie dobra adminką Można się pośmiać z nią i dobrze się z nią dogaduje ;d Edited October 1, 2014 by LubiePlacki_PL :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
``N!corette 6 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 NIestety... Jestem na Tak. -Wiek -Ogarnieta -Amx -GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miverse 212 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Również jestem na tak zna się na rzeczy wiek amx No i ogólnie witam w składzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Jestem na Tak bo jest kobietą a my najlepiej trzymamy porządek xD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pebble 74 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Tak. Chyba sie mijamy na serwie amx wiek była adminem rozpoznawalna przez graczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetell 21 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Nie gram tutaj ale jestem na tak powody: -wiek -amx -gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,602 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts