KozaK1 5 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Tak jak w temacie, chciałbym żeby na serwerze była taka opcja, żeby ci którzy raszują dostawali bana chociaż na 5 min. Bo ta gra nie polega na zdobyciu jak najwięcej fragów ale także na obronie bs a z przeciwnej drużyny aby go wysadziła. Gdy jestem w ct nie zdążam wbijać z awp na b leci flesz i od razu dedam, a z dużyny przeciwnej żeby skończył się także rasz np. na trupa albo środkiem. To jest tylko moja propozycja bo na innych serwerach dd2 ta opcja jest fajna i gra staje się spokojniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Nie gram na DD2 ale się udziele. To jest totalny głupi pomysł ponieważ to DD2 to jak FFA ale z jedną mapą i to nie jest TP ze nie można rashować.Niektórym osobą to by zepsuło im grę i by nie grali albo by się spinali z adminami od kiedy za rash jest ban. Ja będę na nie ponieważ na dd2 rash to czasami ułatwie drużynie bo ktoś może powiedzieć gdzie się poruszają . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 nie ułatwi bo się wykonuje cele a nie lata jak głupi po fragi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Beznadziejny pomysł. To ma czekać 1h kurde aż TT raczy ruszyć dupe do paki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 To nie serwer TP... Jak nie chcesz grac z raszem to nie graj na odd2 a przejdz na serwery TP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Nie podoba się to do widzenie to nie TP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Dla mnie kompletnie beznadziejny pomysł.Powód???Jak ty to sobie wyobrażasz ??? Że terro będą grzecznie czekali w trupie aż się awp ustawi na podeście i wybije ich jak kaczki ? Tym bardziej że jak raszują więcej niż 3 osoby to jest to praktycznie nie do ogarnięcia dla admina(jakby miał dawać bany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 nie no spoko chłopaki to tylko była propozycja skora tak to temat do zamknięcia liczy się głos kilku osób a nie jednej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 To nie serwer TP... Jak nie chcesz grac z raszem to nie graj na odd2 a przejdz na serwery TP. pierwszy raz slysze ,ze na tp nie mozna raszowac , a co do pomyslu to jest bez nadziejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Też jestem na nie. Nie wiem dlaczego wpadłeś na taki pomysł ale lepiej beż dalszych spamów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Odpada. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi