Skocz do zawartości

raszowanie

KozaK1

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie, chciałbym żeby na serwerze była taka opcja, żeby ci którzy raszują 

dostawali bana chociaż na 5 min. Bo ta gra nie polega na zdobyciu jak najwięcej fragów ale 

także na obronie bs a z przeciwnej drużyny aby go wysadziła. 

Gdy jestem w ct nie zdążam wbijać z awp na b leci flesz i od razu dedam, a z dużyny przeciwnej żeby

skończył się także rasz np. na trupa albo środkiem.

To jest tylko moja propozycja bo na innych serwerach dd2 ta opcja jest fajna i gra staje się spokojniejsza :)

Nie gram na DD2 ale się udziele. To jest totalny głupi pomysł ponieważ to DD2 to jak FFA  ale z jedną mapą i to nie jest TP ze nie można rashować.Niektórym osobą to by zepsuło im grę i by nie grali albo by się spinali z adminami od kiedy za rash jest ban. Ja będę na nie ponieważ na dd2 rash to czasami ułatwie drużynie bo ktoś może powiedzieć gdzie się poruszają ;).

Dla mnie kompletnie beznadziejny pomysł.Powód???Jak ty to sobie wyobrażasz ??? Że terro będą grzecznie czekali w trupie aż się awp ustawi na podeście i wybije ich jak kaczki ? Tym bardziej że jak raszują więcej niż 3 osoby to jest to praktycznie nie do ogarnięcia dla admina(jakby miał dawać bany)

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Odpada.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności