Dean 0 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 1.Twój Nick: Dean2.Nick admina/gracza który zawinił: InoJooo3.Admin/Gracz : Admin4.Data i godzina: 01.10.2014 godzina 20:235.Dowody (demko/screeny/świadkowie): i tu jest problem bo admin nie zrobił mi screenów6.Opis sytuacji: To tak gram sobie na mapie de_dust2 podpalaczem i miałem dwa perki 1 to naboje ppułkownika a 2 to zawodowy rusher i grałem kilka mapek i dostałem bana tylko nie wiem za co. Wydaje mi sie że za to bo zabiłem admina kilka razy a on był niewidzialny. (ale ja widziałem cień nóg i tak samo jak skakał to było troszeczke widać) także jakbyście mogli to chciałbym dostać ub bo bardzo fajnie mi sie gra na tym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Nie ten dział. Napisz tutaj: http://forum.cs-classic.pl/forum/85-prośby-o-ub/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Tutaj Cię zgaszę. gdy testowaliśmy klasy, zauważyłem że nie ma teraz cieniu pod nogami w magiku, a grał na pewno magikiem, bo to mój drugi komp. Po pierwsze, jeżeli chcesz dostać UB, to nie ten dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi