damian88wgw 0 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Nick:damian1988wgwLink do SSów:Wycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : damian1988wgw ==== Zbanowane IP : **.***.**.** ==== Admin : Trevor ==== Powod Bana : AB ==== Wygasa : Nigdy ( od 10/02/2014 - 17 : 35 : Serwer: Cs-Classic.pl [Only DD2]Link do bana: http://amxbans.cs-cl...t.php?bid=86753 Opiszę sytuacje : Wcześniej wbijałem(przed banem za AB) na wasz serwer i wasz serwer zaczął mnie kickować to poszedłem na inny serwer pograłem trochę na innym po czym zobaczyłem że u was zwolniły się sloty i wbiłem na wasz serwer normalnie i po 5-10 minutach gry zobaczyłem że się sypią bany dla graczy za "AB" i ja dostałem i na tym się skończyło. Nie wiem czy w AMX-ie macie coś po kićkane czy co ale proszę o rozpatrzenie dokładnie tego . DoLar91 ma tą sytuacje też tylko że mnie musi od banować z tego bana ktoś : http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=86753 bo przed tym banem miałem wszystko ok Edytowane 2 Października 2014 przez damian88wgw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Te wszystkie bany są na Twoje IP. Ban słuszny, a Dolar miał całkiem inna sytuację. On miał bana na 5 min, który wygasł , a nie przeniósł się do wygasłych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian88wgw 0 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 dlaczego przed tym banem:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=86753 miałem wszystko ok ? jakie inne bany ??? z jakiej godziny i daty powiec mi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 W screenie wyżej masz daty banów, które są na Twoje IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian88wgw 0 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 nie możliwe żeby ktoś miał takie ip jak ja. Do tego pierwszego to tak bo on dzisiaj poleciał. To dlaczego jak ostatnio dostałem ub sprawdzałem amx-a i miałem ok wszystko . Ktoś mnie wrabia i to grubo . Zrób jeszcze screan z ip pokazanymi z nickami tymi bo ja nigdy na takich nickach nie grałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Tu masz wszystko. Twoje IP jest zbanowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian88wgw 0 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) czyli ktoś na zmiennym ip grał takim jak ja mam. To jak mam się teraz odwołać ? Edytowane 2 Października 2014 przez damian88wgw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Jest jeszcze taka możliwość, że ktoś grał na twoim kompie i odpalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian88wgw 0 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 nie ma nikt dostępu do mojego kompa .... tak patrze i nawet koleś na steamie czitował.... jak mam się odwołać by grać u was. A ns nie ma jakiegoś identyfikatora by potwierdzić to że nie ja ja nigdy takich przyj.....ch nicków nie używam nawet . Pomóż mi co mam zrobić w tej sytuacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Porozmawiam o tym z Właścicielem sieci i dam znać lub On napisze czy dostaniesz UB. Na chwilę obecną zamykam. Jak bd coś wiadomo otworzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Brak Steam = Brak UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi