damian88wgw 0 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 (edited) Nick:damian1988wgwLink do SSów:Wycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : damian1988wgw ==== Zbanowane IP : **.***.**.** ==== Admin : Trevor ==== Powod Bana : AB ==== Wygasa : Nigdy ( od 10/02/2014 - 17 : 35 : Serwer: Cs-Classic.pl [Only DD2]Link do bana: http://amxbans.cs-cl...t.php?bid=86753 Opiszę sytuacje : Wcześniej wbijałem(przed banem za AB) na wasz serwer i wasz serwer zaczął mnie kickować to poszedłem na inny serwer pograłem trochę na innym po czym zobaczyłem że u was zwolniły się sloty i wbiłem na wasz serwer normalnie i po 5-10 minutach gry zobaczyłem że się sypią bany dla graczy za "AB" i ja dostałem i na tym się skończyło. Nie wiem czy w AMX-ie macie coś po kićkane czy co ale proszę o rozpatrzenie dokładnie tego . DoLar91 ma tą sytuacje też tylko że mnie musi od banować z tego bana ktoś : http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=86753 bo przed tym banem miałem wszystko ok Edited October 2, 2014 by damian88wgw Link to comment Share on other sites More sharing options...
SereG 27 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Te wszystkie bany są na Twoje IP. Ban słuszny, a Dolar miał całkiem inna sytuację. On miał bana na 5 min, który wygasł , a nie przeniósł się do wygasłych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian88wgw 0 Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 dlaczego przed tym banem:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=86753 miałem wszystko ok ? jakie inne bany ??? z jakiej godziny i daty powiec mi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SereG 27 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 W screenie wyżej masz daty banów, które są na Twoje IP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian88wgw 0 Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 nie możliwe żeby ktoś miał takie ip jak ja. Do tego pierwszego to tak bo on dzisiaj poleciał. To dlaczego jak ostatnio dostałem ub sprawdzałem amx-a i miałem ok wszystko . Ktoś mnie wrabia i to grubo . Zrób jeszcze screan z ip pokazanymi z nickami tymi bo ja nigdy na takich nickach nie grałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SereG 27 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Tu masz wszystko. Twoje IP jest zbanowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian88wgw 0 Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 (edited) czyli ktoś na zmiennym ip grał takim jak ja mam. To jak mam się teraz odwołać ? Edited October 2, 2014 by damian88wgw Link to comment Share on other sites More sharing options...
SereG 27 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Jest jeszcze taka możliwość, że ktoś grał na twoim kompie i odpalił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian88wgw 0 Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 nie ma nikt dostępu do mojego kompa .... tak patrze i nawet koleś na steamie czitował.... jak mam się odwołać by grać u was. A ns nie ma jakiegoś identyfikatora by potwierdzić to że nie ja ja nigdy takich przyj.....ch nicków nie używam nawet . Pomóż mi co mam zrobić w tej sytuacji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SereG 27 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Porozmawiam o tym z Właścicielem sieci i dam znać lub On napisze czy dostaniesz UB. Na chwilę obecną zamykam. Jak bd coś wiadomo otworzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SereG 27 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Brak Steam = Brak UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
SereG 27 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts