Daniel.! 793 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Nadszedł czas żeby się pożegnać. Wiele godzin tutaj spędziłem, poznałem sporo fajnych osób ogólnie fajnie było. Teraz mam że tak powiem ostry zapie**l i brakuje czasu na wszystko. Jakby komuś się chciało pogadać to zapraszam na ts ;d To tak na koniec chciałbym pozdrowić: Magdę, Damiana, Ojca Malcia, Wicha, Dżeja, Ilonkę, Blu, Neffa, Magika, Siwego ciote, Rybaka, Czanel, Bruna, Papka, SUTA, Vernona, Hamesa, Dżejmsa, Wassupa, Bezimiennego, Kryptona, Prajda, Pebble, Gemcia, Natalię, Lolcię, Nikotynę no i oczywiście Myndę;d i wszystkich o których zapomniałem ;d Trzymajcie się Edytowane 2 Października 2014 przez ( ͡° ͜ʖ ͡°) 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Szkoda ;ccc Mam nadzieje że szybko wrócisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Daniel.! za pozdrowienia wygrywasz karnet na pufę i klarnet! Patrz mam dla ciebie wierszyk z tej okazji: zjeżdżaj szybko śmieciu stary coś nam wszystkim kradł talary, jabłka, bułki pomarańcze na twym grobie dziś zatańczę 3m się Edytowane 2 Października 2014 przez Redneck! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Daniel.! za pozdrowienia wygrywasz karnet na pufę i klarnet! Patrz mam dla ciebie wierszyk z tej okazji: zjeżdżaj szybko śmieciu stary coś nam wszystkim kradł talary, jabłka, bułki pomarańcze na twym grobie dziś zatańczę 3m się Hahahahah dziena ;d 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Wiedz, że na kumpli zawsze możesz liczyć xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 hahahahhah Redneck XD. Ty jesteś chyba chory to ebola jakaś ludzie zaczynają odchodzić ;C Najpierw Nessia teraz ty no Ebola jak nic :X A tak serio serio serio no szkoda że odchodzisz ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Wracaj jak najszybciej ;d Dzięki za pozdrowienia ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 nie nooo ludzie ogarnijcie. Trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Zapomniałeś i mnie :c Powodzenia i wracaj do nas szybko Edytowane 2 Października 2014 przez Jaskier Iorweth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Mistrzu! Tylko nie Ty! Dzięki za pozderki Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Nara ziomus :C już nie będzie takiej beki jak dawniej na ts :C 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 ale lipa, kurcze :/ fajny z Ciebie ziomek mimo, że znam Cię jakiś ni duży czas będzie Cię brakować ale zawsze możesz wbić tak profilaktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 No Daniel, pozdrowiłeś mnie na początku, tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Kurczę no co to się dzieje :C Na razie Daniel, mam nadzieję, że wrócisz szybko. Siedź na steamie często, bo może niedługo będę mógł z tobą zagrać w GO No i dzięki za pozdrowienia Do usłyszenia na ts! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Szkoda że odchodzisz, trzymaj się,, mam nadzieje że jakieś turniejówki w Cs go zagramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Do zobaczyska na mixie ! ale szkoda ze odchodzisz , taki szmat czasu na cs-classic........... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Danielku nije, no cio ty 3maj siem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 o niee :C Wróć do nas :CC dziekuje za pamięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ej no bocie, nie odchodź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 ( ͡° ͜ʖ ͡°) odchodzi wracaj jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 ciota ucieka Ale znając ciebie to wrócisz za jakiś miesiąc i będziesz na nowo wkurzać, lepiej było iść na urlop Byś po "powrocie" miał modka i admina A tak to na nowo. Nie myślisz danielku, możesz wziąć ze sobą lato, Do kolejnego miesiąca siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 3maj sie i dziękuje za pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Trzymaj się Do zobaczenia mam nadzieję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 narka ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi