Tymbarkowy 52 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 1. Nick: Tymbarkowy2. Imię: Łukasz3. Wiek: 234. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Bardzo dobre.5. Mikrofon(Tak/Nie) TAK6. Składka(Tak/Nie): TAK7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Tymbarkowy/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Chyba juz kazdy mnie tu zna Nie bede bajerowal - wszystko wyjdzie w praniu ale moge zapewnic ze kazdy cziter bedzie wyłapany na serwie. Tyle starczy 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_2:0:76477696910. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Duzo - Zalezy od dnia 3-4 h styka co dzien na spokojnie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze jak i weekendy. To juz zalezy od czasu w jakich god. 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 7 lat z przerwami 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak na wielu sieciach jak i na cs-classic na serwerze odd2. Ukończone 17 lat ✔ Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze ✔ Zachowanie kultury na serwerze ✔ Przynajmniej 10 sensownych postów na forum ✔ Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) ✔ ( Przed napisaniem Tematu wysłane PW z kodem do Buzki ) Posiadanie mikrofonu ✔ Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątk. Wystarczy napisać do opiekuna) lub 11,07 z VIP'em. Można uzgodnić z opiekunem. ✔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 co tu pisać jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Jestem na tak: -długo się znamy -kulturka jest -wyłapuje masę cziterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 chociaz probowales mi kilka razy upokozyc jako admina i myslisz ze jestes bogiem to jestem na Tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 jestem na tak ogarniety , czesto probuje pomoc, dlugi staz na serwerze , mimo ,ze nie byl adminem wylapywal cziterow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak 2 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Duże TAK!!!! Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu:D MILY! , często go widzę na serwie spoko koleś, który ogarnie DD2 od czitów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Jestem na tak długo grasz na serwerze, ogarnięty Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 duze tak!!!! dzuo ludzi mowi ze uwaza sie za boga...wg mnie nie...poprostu zna sie na rzeczy...i duzo pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Pewnie, że TAK. -wszyscy cie znaja -wylapuje cziterow -i wiele innych TAK TAK TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zapraszam na PW. Przyjęty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi