lolcia 786 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Wiek: 20 latIlość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 12d 12h 58m 54 s Doświadczenie na podobnym stanowisku: Redaktor to nic dla mnie nowego. Posiadałam już kilka razy takowe stanowisko , więc już mam jakieś doświadczenie. I dobrze się spisywałam. Dział który najbardziej ci odpowiada: Nowinki techniczneDlaczego akurat Ty?: Nie powiem, że mam sporo czasu. Ale dobrze mam go zagospodarowanego i pomyślałam, że mogłabym pomóc w rozwoju tego działu. Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Chciałabym, rozruszać ten dział. Żeby więcej osób się w nim udzielało i żeby były w miarę "świeże" nowinki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Na pewno się przyda nowy członek grona redaktorskiego, który będzie zajmować się nowym działem: Nowinki Technologiczne. Ja niestety mam teraz baardzo mało czasu i często choćbym chciał nie dam rady sam tego prowadzić Na Tak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,603 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Jestem na tak. Lolcia na pewno da sobie radę, a w nowinkach jest pustka . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pride 545 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Również jestem na tak, przyda się osoba, która zajmie się nowinkami, a jestem pewny, że Paulina sobie poradzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,932 Posted October 4, 2014 Root Share Posted October 4, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęta Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts