mateusz200027 27 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Nick : mateusz200027 (serwer i forum)Data Zdarzenia : 4.10.2014r 11;11Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : PaPkUOpis Sytuacji : dnia 19.09. 2014 r mój kuzyn założył sobie konto i dał mi w podaniu na Tak, lecz PaPkU sprawdził ip i wyszlo, że zrobił te konto na moim ip pod moją niewiedzą. Kondrad dał mi szansę, lecz opiekun od tamtego razu jest od tamtego czasu na mnie cięty. Po tygodniu składam podanie po raz kolejny i PaPkU odrzuca je z powodem ,,Nie widzę Cię w tej roli, po pierwsze, po drugie, łamiesz regulamin, dostając ostatnią szanse, która i tak nie była z mojej strony tylko ze strony Karola. Ode mnie dostajesz szanse, ale podanie za 2 tygodnie, co do minuty, pośpieszysz i będziesz natrętny jak do tej pory, to nie mamy o czym rozmawiać." . Najbardziej interesujący jest pierwsza część. Jak możesz mnie nie widzieć w tej roli, jak ani razu mnie w niej nie widziałeś?. Szansę dostałem od głównego administratora sieci, czyli PaPkU musi się do niej podporządkować. W temacie Propozycji do Cod'a napisałem prośbę o ogarnięcie adminów i napisałem, że podanie leci za tydzień, anie za 2 jak on chciał. Jego odpowiedz na to; ,,Właśnie to zrobiłem, nie masz po co składać podania bo i tak je zamknę. Skończyłem z Tobą rozmowę. Chyba wszystko jasne. Oszczędź sobie odpowiedzi, bo już powinieneś zarobić warna.'' Ludzie z jakiej paki on może mi zabronić składania podań z powodem, że jest nachalny. Nachalny jestem, ponieważ napisałem na SB ,,podania czekają". I to już jest, że jestem nachalny. Dzisiaj składam podanie o 7;51 i o 11;11 zostaje odrzucone z powodem; ,,Powiedziałem coś na temat podania. Nie dojrzałeś żeby prowadzić tą funkcje.'' Mam do powiedzenia tylko jedną rzecz. Chyba on nie dojrzał do funkcji opiekuna. Nie ogarnia 2 serwerów. Na codzie nowy sezon robił 2 tygodnie. Co mówił, że pokaże się dzisiaj, a wyszło, że powstał za 2 tygodnie. Proszę o to,aby moje podania ogarniał jakiś inny kolega, ponieważ PaPkU zawsze mi je odrzuci. Juz nie wspominam, że nie odrzuca podań z brakiem wymagań. ;/ Moja propozycja to ponowny zrobienie rekrutacji na opiekuna Cod.Dowód :Podania Edytowane 4 Października 2014 przez mateusz200027 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Wypowiadam się tutaj tylko dla tego że ty nie masz racji, PaPkU chyba wie co robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 4 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Sezonem nie zajmuje się on tylko krypton, pisałem setki razy. Papku nie jest od strony technicznej i musiał czekać na kryptona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Nie będzie sprawdzał podań nikt inny, ja od tego jestem, to po pierwsze. Po drugie, ile razy można pisać że nie masz po co składać podania? Po trzecie, Ty mi mówisz że nie dorosłem i nie ogarniam serwerów tak? Hm, myślisz że sezon zrobić jest łatwo i w pięć minut? Każda klasa, bez wyjątku była testowana z osobna. Po czwarte, na pewno nie będziesz w gronie administracji, i musisz się z Tym pogodzić, dopóki nie zmienisz swojego zachowania. I kończę piątym, wykorzystałeś już swoje "koła ratunkowe". Możesz sobie pisać skargi, ale ja gnoju na serwerze jak i na forum mieć nie chce. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Eh... chyba nie rozumiesz, jak ty oceniasz po okładce to juz nie moja wina. a tak poza tym Nie możesz zabrać prawa składania podań !!! Zachowanie zmieniłem, lecz ty szansy nie dajesz. Edytowane 4 Października 2014 przez mateusz200027 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Papku nie zabiera ci tego prawa, za twoje zachowanie papku bedzie zamykał skargi ;d. W kilka dni nie zmienisz swojego zachowania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Powiem ci tak @Papku według mnie jest świetnym opiekunem i bardzo dobrze wykonuje swoja prace , za to ty zachowujesz sie jak dzieciak i nie dziwie sie jemu że olewa twoje podania zmień swoje zachowanie pokaż to że się zmieniłeś i powinno być git . Tyle w temacie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Rozumiem, więc spróbuję w tydzień zmienić zachowanie. Podanie złoże za tydzień. Sorka PaPkU za spine. Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 W tydzień można zmienić trylion par skarpet, nie zachowanie. Odpuść na razie, nie pogarszaj swojej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 4 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie popraw zachowanie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi