Mbaka 1 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Nick:MbakaLink do SSów: jest na speedshare bo na zippyshare stronka chwilowo nie dziala taki komunikat http://speedy.sh/Tp4ZG/ban.rar Wycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : Mbaka==== Zbanowane IP : ------------==== Admin : Tymbarkowy aka FamaS ^.^==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum==== Wygasa : Nigdy ( od 10/04/2014 - 16 : 05 :Serwer:ONLY DD2Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=87431 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ss'y na zippyshare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mbaka 1 Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ss'y na zippyshare Widziałes co napisałem???? na zippy nie mozna wejsc bo padlo spróboj wejsc to CI piwo postawie o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 To na UB poczekasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Czemu masz de_dust20001-04 i ostatni robi Ci 20010 ? Edytowane 4 Października 2014 przez -_- Nie poproszono cię o głos, a twój komentarz jest zbędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mbaka 1 Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) bo mam wczesniejsze fotki z sierpnia tak zapisane nawet na tym wlasnie serwie fotek nie usuwam i tak caly czas zostaja nastepne bd od 11 a poza tym wlasnie popatrzylem i mam jedna fotke zrobiona z numerem20000 i dlatego sie nie zmiescily wszystkie razem pokolei Edytowane 4 Października 2014 przez Mbaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 w takim razie powinienes miec nastepnego de_dust20005 a nie 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mbaka 1 Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) ale de_dust20005 do de_dust20009 mam fotki robione w sierpniu dokladnie 26 na tym wlasnie serwerze ktore dodalem i dostalem UB ale ich nie wykasowalem zrobisz mi nastepne to bd kolejne numerki czy to takie trudne do zrozumienia:>?? http://speedy.sh/xnRp8/ss.png zobacz to to moze zrozumiesz o.O Edytowane 4 Października 2014 przez Mbaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Gracz został odbanowany, a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi