Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Witam. Z dniem dzisiejszym na naszym serwerze pojawia się jedna nowa usługa ! Znudziła Ci się klasa?! Chcesz pograc nową? Ta usługa jest dla Ciebie !! Jest to: - Przenoszenie EXPA z wybranej klasy. Na przykład ze Zjawy na Maga. Mieliśmy na Zjawie 500 expa po przeniesieniu mamy na zjawie 0 expa, a na Magu 500 expa ! Myślę, że każdy już wie jak to działa ! UWAGA: Gdy jesteś na serwerze i biorę się za realizowanie usług, realizacja twojej usługi wydłuża się. Cennik: Przeniesienie Expa | Realizacja: Fakel Jeśli masz lvl w przedziale 1-15 płacisz 4.92 zł sms. Jeśli masz lvl w przedziale 16-24 płacisz 7.38 zł sms. Jeśli masz lvl w przedziale 25-40 płacisz 11.07 zł sms. Jeśli masz lvl w przedziale 41-60 płacisz 17.22 zł sms. Jeśli masz lvl w przedziale 60-65 płacisz 23.37 zł sms. Jeśli masz lvl w przedziale 66-100 płacisz 30.75 zł sms. Więc teraz tak. Prośby o przeniesienie expa składamy na tej stronce. Wykonujecie wszystkie formularze na tej stronie: http://diablo.cs-classic.pl/?step=1 Po złożeniu zamówienia na tej stronce, piszecie do mnie na PW z takim wzorem: Wzór przeniesienia expa: Nick z serwera: Data złożenia zamówienia: Klasa z której chcesz przenieśc expa: Klasa na która chcesz przenieśc expa: Poziom na klasie, z której przenosisz expa: Powód: Masz steam?: Kontakt: UWAGA: *** Przeniesienie Many oraz Złota jest dodatkiem. Cennik dotyczy tylko przeniesienia expa, jeśli również chcesz przeniesc zloto, mane - to zapłacisz wtedy więcej niż jest napisane w cenniku. 1. Kod zwrotny wysyłacie do mnie na Prywatną Wiadomośc ( PW ). 2. Wszelkie oszustwa będą karane. 3. Składanie usługi na stronce "dla jaj" będzie surowo karane ! 4. Gdy się zabieram do realizowania usługi nie możesz byc na serwerze ! Jeśli będziesz na serwerze czas zrealizowania twojej usługi się wydłuży. 5. Jeśli będziesz mi spamował na PW: "ej kiedy mi zrealizujesz usługe" "kiedy mi przeniesiesz expa" - To czas realizowania usługi zostanie wydłużony ! 6. Na zrealizowanie usługi mam 48H od jej zamówienia. Edytowane 13 Maja 2015 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Przypominam, że usługi są aktualne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Aktualizacja 29.10.2014 - Zmiana cen i zmiana wzoru złożenia prośby oraz zmienienie przedziałów lvlowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Aktualizacja 11.05.2015 - Zmiana cen i zmiana wzoru złożenia prośby oraz zmienienie przedziałów lvlowych. - Możliwosc przeniesienia many, złota ( Cennik dotyczy usługi przeniesienie expa, a za przeniesienie many i złota płacicie dodatkowo, gdyż muszę to robic ręcznie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi