TheGumiS 237 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Nick: TheGumiSWiek: 14Staż gry Counter-Strike: 5-6 latCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : NieIle czasu poświęcasz forum?: Conajmniej 2h dziennieCzy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: MPH Leis 01, opengl32.dll (wh) i wielu innych ( Kiedyś )Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Nie.Doświadczenie na podobnym stanowisku: Nie posiadam, ale człowiek jest inteligętny i uczy się szybko.Informacje o sobie lub uwagi:Jestem młodym chłopaczkiem który sobie liczy już 14 zim ( Niedługo nadejdzie 15 ), nie wierzę w św. Mikołaja.Moje zainteresowania to Piłka Nożna, komputer a dziewczyny to raczej nie z taką mordką jak moją :CJestem spokojny, opanowany, pomocny ( co widać na ts3 xD ) no i momentami leniwy.Co najmniej 5 dni spędzonych na forum +Przynajmniej 100 postów napisanych na forum +Konto na forum powyżej 2 miesięcy +Chęć pomagania innym użytkownikom +Czyste konto (Brak warnów) +Dobra znajomość regulaminów forum +Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji +/-Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Podanie schludnie napisane i prawie nie mam zastrzeżeń. Byłbym za okresem próbnym (2 tygodnie) bo jest małe doświadczenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 9 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Masz warna. Dodatkowo masz admina cs 1.6, ts oraz gamera, czyli 3 "stanowiska pracy". Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi