TheGumiS 237 Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Nick: TheGumiSWiek: 14Staż gry Counter-Strike: 5-6 latCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : NieIle czasu poświęcasz forum?: Conajmniej 2h dziennieCzy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: MPH Leis 01, opengl32.dll (wh) i wielu innych ( Kiedyś )Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Nie.Doświadczenie na podobnym stanowisku: Nie posiadam, ale człowiek jest inteligętny i uczy się szybko.Informacje o sobie lub uwagi:Jestem młodym chłopaczkiem który sobie liczy już 14 zim ( Niedługo nadejdzie 15 ), nie wierzę w św. Mikołaja.Moje zainteresowania to Piłka Nożna, komputer a dziewczyny to raczej nie z taką mordką jak moją :CJestem spokojny, opanowany, pomocny ( co widać na ts3 xD ) no i momentami leniwy.Co najmniej 5 dni spędzonych na forum +Przynajmniej 100 postów napisanych na forum +Konto na forum powyżej 2 miesięcy +Chęć pomagania innym użytkownikom +Czyste konto (Brak warnów) +Dobra znajomość regulaminów forum +Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji +/-Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,606 Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Podanie schludnie napisane i prawie nie mam zastrzeżeń. Byłbym za okresem próbnym (2 tygodnie) bo jest małe doświadczenie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,986 Posted October 9, 2014 Root Share Posted October 9, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Masz warna. Dodatkowo masz admina cs 1.6, ts oraz gamera, czyli 3 "stanowiska pracy". Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts