LD Niebieskie 1 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) 1.Twój Nick: LD Niebieskie 2.Nick admina/gracza który zawinił: Miko 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: Przed chwila 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [VIP] Chcesz dowiedziec sie co posiada vip ? Napisz na say'u /vip [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'za denerwowanie, spect bug i przeklinanie, ochlon ' [AMXBans] Duration: '1 day' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:2351225' [AMXBans] Your IP: '188.47.48.181' [AMXBans] =============================================== 6.Opis sytuacji: Widać że ktoś nie umie regulaminu na serwerze można przeklinać ale nie wyzywać wchodzę na serwa 1 raz dostaje od razu bana z wejścia sb dobra myślę dam szansę ban numer 2 po chwili ban numer 3 no to w końcu zrobiłem reset kompa reset neta i nic nie pomogło więc wpadłem na serwer i mówię na U@ kurwa co mam zrobić zeby tego sb nie było no to dostaje bana no ja nie jestem jakimś cwelem chciałem sobie ładnie pograć to nie od razu ban nie chcę żeby ktoś uważał bo miałeś sb ale tego "SB" nie da się zlikwidować ja czekam na ub bo kląć mogę a admin/ka ma w dupe że zapytałem sie na U@ po 3/4 banie jak zlikwidować te sb ... banują za sb gdzie na żadnym serwie za to bana sie nie dostaje.... Przepraszam jednak to był admin o nicki Miko ten admin zachowuje się nagannie proszę o odebranie mu rangi admina ... Zła nazwa postu bo myślałem ze weronika tak daje bany ale to jednak pan miko który nie ogarnia. Edytowane 5 Października 2014 przez LD Niebieskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Masz te sb i wyłapałeś raz, drugi, trzeci bana za to i spamowanie na u@ jak się tego pozbyć jest raczej bez sensu. Bo jak wiadomo, jest to przez to jak pojawia się maksymalna ilość graczy na serwerze. Wtedy jakby gracz na gracza "nachodzi". Co miał Ci admin napisać? Ja jak i inni admini - z tego co zauważyłem - zazwyczaj dają bana za sb z podpisem: sb - reset PC i wracaj. Sam coś takie stosuje, bo nie zawsze trafi się ogarnięty gracz który będzie wiedział co to jest sb. Widziałem, jak spamowałeś na u@ i na say, ale nikt nie jest w stanie Ci tego zlikwidować jak siedzisz na tym serwerze. Pamiętam, że jeden gracz napisał - "wyjdź z serwera, poczekaj aż będzie -1/-2 sloty mniej i wtedy wejdź". Nie stosowałeś się nawet do takiej pomocy której udzielił Ci jeden z graczy. A spamowałeś na u@, przeklinając - to nie jest ani mądre ani jakieś "normalne" - bo uważasz, że Ty "możesz". To raz, dwa - "bo ja nie jestem jakimś cwelem" - nie wiem kompletnie o co tu Ci chodzi Opanuj emocje trochę. Miko zachował się w należyty sposób, bo dostałeś 3x ban za sb i w między czasie widziałeś na 100% jak jeden z graczy - bądź kilku, nie pamiętam - próbują Ci pomóc. Ale Ty wolałeś spamować do Weroniki tekstami: kurwa, jak mam się tego pozbyć, Weronika pomóż, no ej pomóż Weronika, Weronika słyszysz, weź pomóż bo chce grać. Nie zachowuj się jak nadpobudliwe dziecko. Skarga wg mnie nie słuszna. Edytowane 5 Października 2014 przez ibrnvski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 6.Opis sytuacji: Widać że ktoś nie umie regulaminu na serwerze można przeklinać? - po pierwsze w regulaminie jest napisane : -- Na serwerze moża przeklinać (z umiarem) lecz nie obrażać. mówię na U@ kurwa co mam zrobić zeby tego sb nie było no to dostaje bana no ja nie jestem jakimś cwelem "SB" - wychodzisz na 5 min z serwera i na żaden inny nie wchodzisz przez ten czas , po upływie tego czasu wchodzisz i cieszy się grą i nie ma się co denerwować !!. . banują za sb gdzie na żadnym serwie za to bana sie nie dostaje.... -- a tu się pilnuje na tym serwerze ponieważ inni gracze mają przez to lagi . Przepraszam jednak to był admin o nicki Miko ten admin zachowuje się nagannie proszę o odebranie mu rangi admina ... Naganne !!! nie ma leprzego admina od niego , który bardzo sie stara że by było ok na serwerze . To wyżej zdanie jest Naganne że by składać skarge za "SB" pozerawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 BEZSENS. Nie oceniaj ludzi, których nie znasz. ZAMYKAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi