Pitbullek 0 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Siemanko z tej strony Pitbull ^^ dostalem dziś bana na serwerze z niewiadomych mi powodów, tzn napisane było że za aktywnego bana którego dostałem 24.03.2014 lecz ja na tym serwie z Wami gram od czerwca jak i nie od lipca tych wakacji więc wcześniej ktoś musial grać pod tym nickiem co ja teraz i dostać bana. Zarezerwowałem ten nick przy kupowaniu VIP'a. Prosiłbym o sprawdzenie IP czy coś by to wyjaśnić, zależy mi na grze na tym serwerze z pododu zdobytych odznak i miłej atmosfery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Spróbuj skontaktować się z opiekunem serwera i z nim porozmawiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Po upływie czasu zakupionego vipa rezerwacja mogła się skończyć, proponuje zagadać do opiekuna w sprawach ub/rezerwacji nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz do mnie na gg/pw/steam. Wyjaśnimy sprawę Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi