Pitbullek 0 Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Siemanko z tej strony Pitbull ^^ dostalem dziś bana na serwerze z niewiadomych mi powodów, tzn napisane było że za aktywnego bana którego dostałem 24.03.2014 lecz ja na tym serwie z Wami gram od czerwca jak i nie od lipca tych wakacji więc wcześniej ktoś musial grać pod tym nickiem co ja teraz i dostać bana. Zarezerwowałem ten nick przy kupowaniu VIP'a. Prosiłbym o sprawdzenie IP czy coś by to wyjaśnić, zależy mi na grze na tym serwerze z pododu zdobytych odznak i miłej atmosfery Link to comment Share on other sites More sharing options...
InnVis 181 Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Spróbuj skontaktować się z opiekunem serwera i z nim porozmawiaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
BezImiennyy 240 Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Po upływie czasu zakupionego vipa rezerwacja mogła się skończyć, proponuje zagadać do opiekuna w sprawach ub/rezerwacji nicku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soot 306 Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz do mnie na gg/pw/steam. Wyjaśnimy sprawę Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts