mateusz200027 27 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) Wiek: 15 latIlość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 4d 14h 13m 29s (109h 13m 29s)Doświadczenie na podobnym stanowisku: OwszemDlaczego akurat Ty?:Na forum jestem znany. Zarówno z tej złej, jak i dobrej strony. Mam konsolę i mam doświadczenie, wiec myślę, że nie będzie sprawiać mi to jakiejś trudności. Na forum spędzam trochę tego czasu, więc myślę, że dostanę szansę. Na forum Gamerów jest mało i niektóre działy są totalnie puste.Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Ożywić działy. Jak coś wpadnie to napisze ;DJakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): Gry na konsole & Metin2. Wymagania: Co najmniej 2 dni spędzone na forum [4d 14h 13m 29s] Przynajmniej 50 postów napisanych na forum [105] Konto na forum powyżej dwóch tygodni [1 miesiąc i tydzień] Chęć pomagania innym użytkownikom Z wielką chęcią Czyste konto (Brak warnów) Brak. Dobra znajomość regulaminów forum Zgadza się. Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji Tak Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku Mam. @PaPkU co ma forum do serwerów? Odwołanie zostało napisane w prośbie o UB. Edytowane 8 Października 2014 przez mateusz200027 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Niby wymagania się zgadzają.. ale jesteś strasznie upierdliwy. Bardzo chcesz mieć rangę, męczyłeś Papka o tego admina.. No nie wiem. Masz te tak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Jestem na nie. Nic od ostatniego czasu się nie zmieniło. Stworzyłeś temat o grze którą już opisałem to oznacza że nie czytasz poprzednich tematów i regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Na nie. Nie znasz regulaminu forum. [spamujesz o ub na sb] Nabijasz sporo bezsensownych postów. Nie umiesz poprawnie pisać po polsku. Często błędy ortograficzne i składnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Na Nie ... Dlaczego? - ortografia - interpunkcja - nabijasz bezsensowne posty - jesteś dziecinny - gadasz straszne głupoty ( Jak wbiłeś na kanał na ts3 gdy gadałem z Papkiem, Damianem, Miszejlą, S}{aDoWem to można było się wręcz popłakać ze śmiechu. Spamowałeś na sb, że masz sprawę do Papka a na dobrą sprawę nic nie powiedziałeś) - składnia - Twoim doświadczeniem jest to, że masz konsolę? Czy to, że na niej grasz? ..... Chyba więcej nie trzeba wymieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 9 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na nie. Brak pozytywnych komentarzy ze strony użytkowników. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi