mateusz200027 27 Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 (edited) Wiek: 15 latIlość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 4d 14h 13m 29s (109h 13m 29s)Doświadczenie na podobnym stanowisku: OwszemDlaczego akurat Ty?:Na forum jestem znany. Zarówno z tej złej, jak i dobrej strony. Mam konsolę i mam doświadczenie, wiec myślę, że nie będzie sprawiać mi to jakiejś trudności. Na forum spędzam trochę tego czasu, więc myślę, że dostanę szansę. Na forum Gamerów jest mało i niektóre działy są totalnie puste.Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Ożywić działy. Jak coś wpadnie to napisze ;DJakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): Gry na konsole & Metin2. Wymagania: Co najmniej 2 dni spędzone na forum [4d 14h 13m 29s] Przynajmniej 50 postów napisanych na forum [105] Konto na forum powyżej dwóch tygodni [1 miesiąc i tydzień] Chęć pomagania innym użytkownikom Z wielką chęcią Czyste konto (Brak warnów) Brak. Dobra znajomość regulaminów forum Zgadza się. Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji Tak Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku Mam. @PaPkU co ma forum do serwerów? Odwołanie zostało napisane w prośbie o UB. Edited October 8, 2014 by mateusz200027 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miszejla. 1,144 Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Niby wymagania się zgadzają.. ale jesteś strasznie upierdliwy. Bardzo chcesz mieć rangę, męczyłeś Papka o tego admina.. No nie wiem. Masz te tak.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szoguun 1,568 Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Jestem na nie. Nic od ostatniego czasu się nie zmieniło. Stworzyłeś temat o grze którą już opisałem to oznacza że nie czytasz poprzednich tematów i regulaminu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli. 2,153 Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Na nie. Nie znasz regulaminu forum. [spamujesz o ub na sb] Nabijasz sporo bezsensownych postów. Nie umiesz poprawnie pisać po polsku. Często błędy ortograficzne i składnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rewoX* 1,295 Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Na Nie ... Dlaczego? - ortografia - interpunkcja - nabijasz bezsensowne posty - jesteś dziecinny - gadasz straszne głupoty ( Jak wbiłeś na kanał na ts3 gdy gadałem z Papkiem, Damianem, Miszejlą, S}{aDoWem to można było się wręcz popłakać ze śmiechu. Spamowałeś na sb, że masz sprawę do Papka a na dobrą sprawę nic nie powiedziałeś) - składnia - Twoim doświadczeniem jest to, że masz konsolę? Czy to, że na niej grasz? ..... Chyba więcej nie trzeba wymieniać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,924 Posted October 9, 2014 Root Share Posted October 9, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na nie. Brak pozytywnych komentarzy ze strony użytkowników. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts